De prin lume adunate

#timp liber #tur #evenimente #evenimente bucuresti # tur cu bicicleta

Turul Bucurestiului cu bicicleta

Turul Bucurestiului cu Bicicleta este un proiect care promoveaza mersul cu bicicleta. In acest scop sunt organizate plimbari si concursuri cu bicicletele pe diferite trasee, avand punctul de pornire in Bucuresti.

Prin acest evenimente, organizatori vor sa arate ca locuitorii orasului Bucuresti s-au saturat sa stea ore intregi in trafic, sa traiasca in poluare si ca sunt dornici sa faca sport si sa respire un aer mai curat.

Editiile TBB au ca punct de pornire locatii din Bucuresti si se desfasoara pe trasee diferite. Fiecare editie a TBB are un concept diferit, de la o simpla plimbare in parc, concurs de Treasure Hunt sau competitie in adevaratul sens al cuvantului. Evenimentele sunt structurate pe diferite probe, astfel incat fiecare categorie de varsta sa isi gaseasca locul.

Organizatorii vor sa le dea astfel sansa celor care au deja bicicleta, sa se plimbe intr-un mod organizat si pe cei care nu au inca bicicleta sa ii faca sa inteleaga ca mersul cu biciclete este o activitate care aduce beneficii atat celor ce il practica, cat si naturii si comunitatii.

Turul Bucurestiului pe bicicleta in prima zi de toamna

Un nou eveniment aeronautic de socializare intre pasionati si curiosi intr-ale zborului si activitatilor sportive outdoor, mai exact ciclismul, va avea loc sambata, pe 1 Septembrie, la aerodromul de la Sirna. Evenimentul este organizat de Asociatia Pilotilor de Aeronave Usoare Motorizate impreuna cu grupul TBB. Turul Bucurestiului cu Bicicleta promoveaza ciclismul prin concursuri si evenimente inedite.

Astfel, pe ruta Bucuresti - Piata Presei Libere - Peris - Sirna, practicanti ai mersului cu bicicleta vor porni in zorii zilei, de la ora 8.00, urmand ca in jurul orelor pranzului sa ajunga pe aerodromul prahovean.

Aici vor putea servi gulash la ceaun, se vor juca ping-pong, darts, vor socializa si vor participa la o tombola care va premia pe 10 dintre ei cu un zbor cu avionul ultrausor.

Evenimentul "Zboara cu TBB" de la Sirna se deosebeste fata de celelalte evenimente de profil prin faptul ca participantii vor avea nu doar posibilitatea de a interactiona direct cu pilotii si mai ales de a zbura, experimentand momente de neuitat.

Aerodromul aflat la 45 de minute de Bucuresti sau Ploiesti, fiind situat in dreptul comunei Potigrafu, face ca evenimentul sa fie accesibil. Ciclistii din Bucuresti au ocazia sa-si petreaca weekend-ul in aer liber, printre avioane.

Programul evenimentului:

8:00 - 8:20: Intalnirea in Bucuresti, in Piata Presei Libere
8:30: Plecare spre aerodrom Sirna
11:00 - 11:30: Sosire la Aerodromul Sirna
11:30 - 17:30: Masa (gulas facut chiar la aerodrom), zboruri cu avionul, "joculete"
17:30: Plecarea spre Bucuresti
20:00: Sosirea in Bucuresti.

Asadar, daca vrei sa incepi toamna intr-un mod activ, participa la Turul Bucurestiului pe bicicleta si vei avea ocazia sa cunosti persoane noi, dar si sa zbori cu avionul ultrausor. De asemenea, te vei bucura de preparate culinare delicioase, potrivite dupa o plimbare pe bicicleta in aer liber.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea