De prin lume adunate

#spectacol #concert #tudor gheorghe #sala palatului

Tudor Gheorghe vesteste Al cincilea anotimp

Preambulul spectacolului "Al cincilea anotimp - Femeia" ii introduce pe iubitorii muzicii intr-o atmosfera unica, stralucitoare, care vesteste primele raze ale primaverii. Tudor Gheorghe , acompaniat de orchestra si corul Filarmonicii "Oltenia" din Craiova, va pune in scena un eveniment de sarbatoare ce va elogia intr-o unica maniera sexul frumos.

“Femeia este al cincilea anotimp in care natura se odihneste, amintindu-si toate florile primaverii, toate privighetorile verii, toti strugurii toamnei si toate ninsorile iernii” , spunea Grigore Vieru .

Evenimentul este adresat cu precadere publicului feminin, dar si celui masculin. Versurile atent selectionate din cultura poetica autohtona vor aduce o oda inestimabila doamnelor, insa vor constitui si un instrument moralizator pentru barbati, care vor descoperi secretul iubirii femeii.

Fie ca in melodiile sale va canta despre cozile "Ludmilei" sau va aminti de "Dona Clara", cea tare de urechi, este evident ca maestrul va capta publicul cu armonioasa conexiune pe care o face intre femeia - eterna poveste si primavara - anotimpul iubirii.

Biletele in vanzare in reteaua Vreau Bilet  - et. 2 -  Unirea Shopping Center , Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City , Real Hypermarket Vitan, la Sala Palatului si online pe vreaubilet.ro.

Pretul biletelor variaza intre 40 si 140 de Lei, in functie de categoria de loc. Spectacolul va avea loc pe dat de 4 martie, la Sala Palatului, cu incepere de la ora 19.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea