De prin lume adunate

#tricou de milioande de dolari # vanzare tricou #tricou

Tricou in valoare de 5,8 milioane de dolari. Cui i-a apartinut

Casa de licitatii Sotheby’s a reusit performanta de a vinde un tricou cu 5,8 milioane de dolari. Tricoul a fost vandut joi, 9 februarie, si a apartinut baschetbalistui Kobe Bryant, care a decedat intr-un accident de elicopter in 2020. 

 

“Tricoul de la Los Angeles Lakers al lui Kobe Bryant, purtat, din sezonul in care a fost MVP, a fost vandut cu 5,8 milioane de dolari, devenind cel mai valoros obiect Bryant vandut vreodata la licitatie si locul doi in topul celor mai valoroase tricouri de baschet vandute vreodata”, a notat Sotheby’s pe Twitter.

Desi pretul este exorbitant, acesta nu este cel mai scump tricou vandut vreodata.

Cel mai scump tricou vandut a apartinut lui Michael Jordan, de la Chicago Bulls. Tircoul a fost purtat de Michael la ultimul sau triumf in NBA, in 1998 si a fost achizitionat pentru suma de 10.1 milioane de dolari, tot in urma unei licitatii.

Pe locul al doilea se afla tricoul lui Diego Maradona, purtat la Cupa Mondiala din 1986. Acesta a fost vandut pentru suma de 9,3 milioane de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea