De prin lume adunate

#cronica teatru #toti cinci #dan puric #piesa #spectacol #teatru

“Toti Cinci” intr-o poveste despre viata

De cativa ani, stiu ca la inceput de ianuarie trebuie sa merg la o premiera care poarta amprenta lui Dan Puric. Cum deja anul trecut, tot prin ianuarie, am fost la piesa “Doi dintre noi’, anul acesta asteptam cu nerabdare sa vad ce “isprava” mai fac “puricii”, asa cum ii numesc eu pe cei din Compania de Teatru a lui Dan Puric.

“ Toti Cinci ”, adica Ana Pepine, Dana Paraschiv , Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru si Silviu Man , sunt protagonistii acestui spectacol plin de viata, umor, dar si sensibilitate. Momentele comice alterneaza cu cele profunde, pline de intelesuri si fiecare sceneta in parte este o lume intreaga, cu bune si rele, dar si cu situatii de viata. Spectacolul este o imbinare de teatru, dans si pantomima.

Toate simturile si senzatiile cu care omul este obisnuit nu vor lipsi din aceata piesa: bucurie, tristete, fericire, nostalgie si iertare. Piesa este alerta si fiecare scena aduce ceva nou. De la iubirea neconditionata pentru o persoana speciala, incredere, mesaje pozitive si pana la umorul debordant al unor momente si situatii din viata noastra de toate zilele, acestea sunt doar cateva dintre subiectele spectacolului care fac deliciul unui public extaziat.

“Toti Cinci” este o piesa care merita vazuta si nu vorbita, pentru ca multitudinea de emotii si senzatii este imensa si simti ca nu exista cuvinte care sa exemplifice cat mai bine ce se intampla pe scena.

Asa cum declarau chiar actorii piesei, spectacolul lor este “Onest. Direct. Firesc. Un teatru fara masca. Sunt franturi de viata: privesti, primesti si iti construiesti propriul fir narativ.”

"Toti Cinci" va povesteste despre nebunia lumii, despre bucuria ei, despre miracolele care ne inconjoara, dar pe langa care trecem cu totii, in viteza, in fiecare zi.

"Toti Cinci" este o piesa care nu trebuie ratata. Dupa ce vei pleca de acolo vei avea regretul ca s-a terminat mult prea repede. Ca ai mai fi stat acolo o vesnicie. Ca e mult prea frumos ca sa tina atat de putin. Afara e mult prea urat pentru frumusetea si emotiile dinauntru.

Piesa se joaca la Sala Rapsodia de strada Lipscani . Preturile biletelor sunt de 20 lei integral si 10 lei redus pentru studenti si pensioanri.

Daca vrei sa vezi aceasta piesa, urmatoarea reprezentatie este miercuri, 4 februarie de la ora 19.30.

Participa la concursul nostru si afla pe 18 februarie daca mergi sa ii vezi pe celebrii patinatori rusi in "Stelele Moscovei pe Gheata"

Acasa.ro si Compania de teatru Passe Partout Dan Puric te invita la teatru. Participa la concursurile noastre si afla daca vei castiga. Detalii aici si aici.   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea