De prin lume adunate

#carti #jamie oliver #top carti jamie oliver #carti jamie oliver

Top carti Jamie Oliver

Supe, fripturi, aperitive, deserturi sau bauturi senzationale sunt doar cateva dintre retetele spectaculoase pe care le vei gasi in cartile de bucate ale lui Jamie Oliver. Mancarurile lui Jamie Oliver te poarta acum prin toate colturile lumii, de la insorita Italie, pana la ploioasa Anglie.

Jamie Oliver a inceput sa gateasca de la varsta de 8 ani, in localul parintilor lui, The Cricketers, din Clavering, Essex, si a lucrat cu unii dintre cei mai renumiti maestri bucatari din lume.

Acum, si in librariile din Romania vei gasi o parte din cartile de bucate ale lui Jamie Oliver. Cartonate, cu foi de calitate, paginile cartilor de bucate te vor inspira si ajuta sa gatesti mai bine pentru familie si cei dragi.

La masa cu Jamie

"La masa cu Jamie" nu seamana cu nici o alta carte de bucate. Pe langa cuptor, aceasta carte este cel mai important lucru care trebuie sa se afle in bucataria ta. Nu iti prezinta doar 120 de retete extraordinare, ci te ajuta sa alegi un mod de viata.

Cartea nu te invata cum sa gatesti meniuri de restaurant, ci iti ofera optiuni pentru a trai mai bine, impreuna cu familia. In majoritatea retetelor se folosesc ingrediente pe care le poti cumpara de la orice magazin.

In plus, vei gasi variante noi, accesibile ale felurilor tale de mancare preferate: supe, salate, paste, carne, peste, deserturi si legume, precum si niste meniuri cu adevarat uluitoare. In carte vei gasi si sugestii privind aranjarea bucatariei.

Cartea se gaseste in librarii la pretul de 88 de lei.

Sa gatim cu Jamie. Cum sa devii un bucatar mai bun

Indiferent daca esti student, un cuplu de tineri, un bucatar cu experienta sau un incepator in domeniu, in aceasta carte iti stau la dispozitie o sumedenie de retete simple si accesibile, cu care ii vei da gata pe membrii familiei si pe oaspeti.

Cartea contine si informatii despre echipamentele de care ai nevoie in bucatarie, sfaturi despre cum sa recunosti si sa gatesti diferite tipuri de carne, precum si sugestii privind cumpararea unor produse de cea mai buna calitate.

Cartea se gaseste in librarii, la pretul de 88 de lei.

Cu Jamie in Italia

Italia l-a inspirat pe Jamie Oliver in intreaga lui cariera. Ambitia lui a fost sa strabata aceasta tara pentru a surprinde insasi esenta bucatariei italiene si pentru a scrie cea mai buna si cea mai accesibila carte de bucate italiana, cu care se poate delecta toata lumea.

"Cu Jamie in Italia" este rezultatul acestei calatorii intr-o tara a abundentei. Prezentand peste 120 de retete, de la cele de risotto pana la fripturi, spaghete sau tocanite, si structurata asemenea unui meniu obisuit dintr-un local traditional italian, cartea te poarta prin toata Italia si iti ofera ocazia sa inveti de la adevaratii maestri ai bucatariei italienesti: localnicii.

Sunt retete de la oameni pentru oameni, departe de versiunile standard ale bucatariei italiene. Din Sicilia pana in Toscana, pescarii, brutarii si gospodinele italience iti impartasesc retetele si trucurile transmise de-a lungul generatiilor.

Cartea se gaseste in librarii la pretul de 88 de lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea