De prin lume adunate

#spatiu de lucru #cariera #birou

Top 5 cele mai creative spatii de lucru din lume

Au apus de mult vremurile cand spatiul de lucru al unui angajat era simplu, monoton si gri. In prezent, companii mari si mici din lumea intreaga se intrec in a crea spatii originale de lucru in care angajatii lor sa isi desfasoare cu drag activitatea. Iata cateva dintre cele mai creative si originale astfel de birouri!

1. Birourile Google din Zurich, Elvetia

Google nu este o companie ca oricare alta si nici nu isi propune sa fie! Unul dintre exemplele evidente ale originalitatii gigantului online sunt spatiile de lucru in care angajatii din Zurich isi desfasoara activitatea.



Nu este de mirare ca angajatii Google stau cu placere chiar si peste program, daca ne gandim ca au la dispozitie cele mai fanteziste birouri pe care si le-ar putea imagina cineva vreodata, plus sali de jocuri, sali unde pot rontai o gustare oricand si sali de conferinta miniaturale!

2. Birourile LinkedIn din Moutain View, California

Nici compania LinkedIn nu se lasa mai prejos cand vine vorba despre creativitate si confort la locul de munca! Angajatii acestei retele de socializare profesionale pot scapa de stres in sali de joc prevazute cu mese de ping pong - totul in conditiile in care isi desfasoara activitatea in birouri haios colorate.



3. Birourile Selgas Cano Architecture din Madrid, Spania

Arhitectul spaniol Selgas Cano a avut inspirata idee de a-si construi biroul dupa propriile idei si si-a folosit ingeniozitatea la maxim. Rezultatul este un birou lung si ingust, cu pereti din sticla, situat in luminisul unei paduri din afara Madridului.

4. Birourile Der Tank din Tallinn, Estonia


Der Tank este o agentie de publicitate ale carei birouri au un design iesit din tipare. Pe langa puzderia de plante si iazul artificial regasite in incinta cladirii, angajatii Der Tank pot lucra si in birouri inchise, sub forma de capsule din lemn.



5. Birourile The Hive din Denver, Colorado

Compania americana The Hive se poate lauda, la randul sau, cu birouri cel putin colorate! Angajatilor firmei le este stimulata creativitatea cu ajutorul mobilierului in nuante neon si al peretilor colorati, de asemenea, in tonuri vesele.



Sursa foto: home-designing.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea