De prin lume adunate

#top 3 jocuri pacanele # pacanele Romania #pacanele

Top 3 cele mai jucate 3 jocuri de pacanele din Romania

Piata jocurilor de noroc a atins 1 miliard de Euro inca din 2015, iar cifrele sunt intr-o continua crestere de la an la an. Pe langa faptul ca avem agentii de pariuri si sali de jocuri aproape la orice colt strada, numarul acestora ajungand sa rivalizeze cu cel al farmaciilor, revolutia tehnologica si adoptarea smartphone-urilor in randul populatiei a contribuit de asemenea le dezvoltarea industriei jocurilor de noroc. Astazi, orice adult care a implinit varsta de 18 ani poate juca jocuri de cazinou online, la orice ora din zi sau din noapte, de pe computer, tableta sau chiar de pe telefonul mobil.

Daca ai vrea sa incerci sa joci vreodata la pacanele, dar nu stii ce joc sa alegi, arunca o privire peste variantele cele mai populare in randul pariorilor de la noi din tara. Acestea sunt cele 3 jocuri clasice din lumea cazinourilor din Romania:

Lucky Lady’s Charm

Sferele roz care declanseaza runda bonus, cunoscuta si sub numele de „speciala” in argoul cazinourilor, acestui joc au fost vazute de catre aproape toate persoanele care au intrat macar de cateva ori intr-un cazinou romanesc. Lucky Lady’s Charm Deluxe este un joc atractiv, care foloseste o ghicitoare blonda drept personaj principal. Tema folosita pentru diversele simboluri de joc este – ati ghicit – norocul. Asadar, pe langa aparitia zanelor, care reprezinta WILD, adica un fel de joker ce mareste castigurile liniilor castigatoare, avem simboluri precum: potcoava, trifoiul, buburuza, moneda de aur si asa mai departe.

Pentru a declansa cele 15 runde gratuite la care castigurile se multiplica de 3 ori este nevoie ca simbolul Scatter sa apara pe cel putin 3 role la finele unei rotiri, indiferent de pozitia lor (nu trebuie sa fie pe linie). Pe parcursul rundelor gratuite este posibil ca sferele sa reapara si astfel sa mai adauge alte 15 runde rotiri gratuite, iar numarul repetitiilor este infinit. Exista situatii in care jucatorul poate primi chiar si peste 150 de runde gratuite intr-o secventa unica.

in plus, jocul Lucky Lady’s Charm are si o marja de castig extrem de atragatoare: 97% din banii jucati se intorc inapoi la jucatori sub forma de premii. Totusi, trebuie specificat faptul ca acest procent se va atinge odata la o anumita perioada de timp, intr-un mod complet aleatoriu, astfel incat nici macar angajatii salii de jocuri sa nu poata stii cand aparatul va plati (regula valabila pentru toate jocurile de cazinou, inclusiv ruleta electronica).

Book of Ra

Book of Ra este indubitabil unul dintre cele mai apreciate jocuri de pacanele de la noi din tara, in special pentru castigurile deosebite care pot fi inregistrate pe parcursul rundelor bonus. Elementele din Egiptul Antica, precum si muzica specifica, sunt extrem de atractive pentru jucatori, care parca se simt in pielea exploratorului care se afla in cautarea unei comori.

Spre deosebire de Lucky Lady’s Charm Deluxe, Book of Ra Deluxe le propune jucatorilor o „speciala” cu numai 10 rotiri gratuite, insa exista si un mare plus: dupa ce jucatorului i se afiseaza pe ecran 3 sau mai multe carti (Scatter), un simbol dintre cele ale jocului este extras aleatoriu pentru a servi drept WILD pe parcursul rundelor speciale.

Bineinteles, cel mai valoros simbol este cel al exploratorului, care se doreste a fi un fel de Indiana Jones. Ideea este ca pe parcursul rotirilor gratuite, de fiecare data cand simbolul extras apare, acesta se intinde pe intreaga rola, iar nimerirea simbolului special pe mai multe role genereaza deseori castiguri substantiale pe mai multe linii.

Varianta clasica a jocului a fost lansata in 2005, iar de atunci au mai aparut alte 10 variatii, insa majoritatea jucatorilor au ramas fideli variantei Book of Ra Deluxe.

Sizzling Hot

Jucatorii inraiti de video sloturi nu concep acest fenomen fara legendarul joc cu fructe si septari, care este extrem de simplu si propune castiguri pur si simplu fabuloase. Chiar daca payout-ul nu este mai mare de 95%, faptul ca jocul vine cu doar 5 linii pe care se poate miza, inseamna ca poate produce castiguri mai mari la fiecare rotire. Totodata, acest joc nu dispune nici macar de o runda speciala!

Cu toate acestea, simbolurile platesc mult mai bine, fapt pentru care castigurile maxime se pot obtine la finele oricarei rotiri obisnuite. Potul cel mare poate fi castigat atunci cand jucatorul prinde o linie de septari, care genereaza un castig echivalent cu miza mizata multiplicata cu 1000. Totodata, cei care indragesc acest joc obisnuiesc deseori sa joace la dublare, adica in loc sa incaseze castigurile primite la finele unei rotiri, joaca dublu sau nimic, alegand culoarea cartii care urmeaza si fie extrasa in mod aleatoriu dintr-un pachet virtual. Palpatiile sunt la ele acasa pe parcursul practicarii acestui joc!

Desi jocurile Lucky Lady’s Charm, Book of Ra si Sizzling Hot pot fi jucate la cazinourile online licentiate in Romania la ONJN, daca esti curios sa afli care sunt cele mai populare sloturi video in mediul online rasfoieste acest material: Pacanele online de top – 10 jocuri de pacanele online pe care trebuie sa le incerci macar odata daca esti pasionat de jocuri de profil!

                                                                                                                          

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea