De prin lume adunate

#terase bucuresti #terase #gradina verona #gradina oar #terasa uniter

Toamna la terasele din Bucuresti

Profita de zilele frumoase de toamna si petrece cateva momente placute si relaxante la unele dintre cele mai frumoase terase din Bucuresti. Atmosfera intima, luminile difuze si muzica in surdina sunt ingredientele potrivite pentru o seara cu prietenii.

 

Jazz si vin bun la Gradina OAR


gradina OAR este una dintre cele mai linistite si frumoase gradini de vara din Bucuresti. Numele terasei vine de la Ordinul Arhitectilor Romani, care se afla in apropiere. Spatiul gradinii este delimitat in cateva separeuri care iti vor oferi intimitatea de care ai nevoie.

In zilele frumoase de toamna, aceasta terasa este ideala pentru intalnirile linistite cu prieteni, la un pahar de vin sau o ceasca de cafea fierbinte. Gradina OAR este un loc plin de verdeata, cu flori si copaci. Cateva momente petrecute aici te vor face sa te simti bine, relaxat, departe de grijile cotidiene.

La Gradina OAR se organizeaza frecvent si concerte de jazz, cu unii dintre cei mai cunoscuti cantareti de gen. Este astfel un loc special pentru cei care isi doresc o seara linistita, pe acorduri delicate. Pentru o seara calduta de toamna, din meniu poti incerca diversele sortimente de cafea, vinuri sau cocktailuri.

Gradina OAR se afla pe strada Arthur Verona, la numarul 19. Rezervari se fac la numarul de telefon 021.650.20.20.

 

Lancezeala in hamac la Gradina Verona
 

Gradina Verona de la Carturesti este un loc animat, care dispune de numeroase spatii unde poti merge cu prietenii si chiar cu copiii. Cei mici au la dispozitie un spatiu generos cu iarba, unde se pot juca si unde isi pot face prieteni noi.

Gradina dispune de un spatiu mare, plin de copaci si iarba. Intreaga gradina este imprejmuita cu un gard din rachita. Seara atmosfera este si mai placuta, cand se aprind lumanarele, iar muzica se aude in surdina.

Profita de zilele frumoase de toamna si petrece cateva momente de relaxare la aceasta terasa. Este in centrul capitalei, te imbie cu bauturi si mancaruri gustoase si este foarte animata. Daca insa vrei momente de liniste, nu rata hamacul din curte. Este pozitionat intr-un loc retras, printre copaci si verdeata. Este locul potrivit pentru lancezeala, lectura sau pentru discutiile lejere cu prietenii.

La Gradina Verona au loc frecvent diverse concerte si seri tematice, cu muzica asigurata de DJ in voga.

Gradina Verona se afla pe strada Arthur Verona, la numarul 13. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0732.003.060.
 

Vita de vie si liniste la Terasa Uniter


In curtea Uniunii Teatrale din Romania, pe stradutele cochete de la Piata Romana se afla una dintre cele mai frumoase terase din Bucuresti. Terasa Uniter este linistita, situata intr-o curte frumoasa, cu multa verdeata.

Este un loc potrivit pentru intalniri intime, departe de zgomot si agitatie, intr-o atmosfera calda si primitoare. Luminile difuze si muzica in surdina intregesc atmosfera placuta. La Gradina Uniter exista, doua spati, unul la parter si altul la etaj. Parterul est mai romantic si elegant, cu mese si scaune din rachita, portiuni de iarba, parchet si piatra care alterneaza, cateva sculpuri si obiecte de arta si felinare discrete.

Etajul modern si dinamic, cu mese si scaune simple. Atmosfera de aici este insa intregita de vita de vie, care creste nestingherita. Meniul de la Uniter te asteapta cu bauturi alcoolice si non - alcoolice, dar si cu diverse preparate culinare.

Terasa Uniter se afla pe strada George Enescu, la numarul 2. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.311.32.14.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea