De prin lume adunate

#vin #toamna #crama vin #Camele Recas #Toamna in rosu

Toamna in Rosu in Centrul Vechi din Bucuresti

Pentru pasionatii de vin din Bucuresti a venit momentul sa deguste o "Toamna in rosu". In perioada 1 - 16 octombrie, in 11 restaurante din Bucuresti are loc un eveniment dedicat vinurilor rosii.



Manifestarea are ca principale scopuri promovarea generica a consumului de vin, educarea consumatorilor, pozitionarea superioara a vinului in mintea clientilor si incurajarea stilului de viata asociat acestui produs.

Proiectul implica inscrierea mai multor vinuri rosii, care vor fi listate, semnalizate si vandute in mod special pe perioada celor 16 zile ale evenimentului.

Pentru acest anotimp, producatorii si partenerii evenimentului au realizat o ampla selectie de vinuri rosii, astfel incat sa existe posibilitatea de a le degusta la sticla sau la pahar, la preturi speciale.

Fiecare local partener va avea meniuri speciale cu vinurile inscrise, dar si un somelier de garda care va povesti clientilor despre cum se produce, consuma si asociaza vinul rosu.

La "Toamna in rosu" vor fi prezenti producatori de top si importatori importanti de vinuri. 17 de sortimente de vin vor putea fi degustate la preturi speciale in 11 localuri bucurestene.

Printre aceastea se numara Charme, Carada, Corelli wine Bar, La Mama, Red Angus Steakhouse, Trattoria del Tatoli, Vatra, Rossetya, Nargila Grill & Bar, Thalia si Readers Cafe Bistro Lounge.


De unde cumparam vin in Bucuresti


Daca vrei sa savurezi acasa un vin special, alaturi de persoana draga, poti merge in magazinele de specialitate, care comercializeaza o gama larga de vinuri.

Iata cateva magazine de unde putem cumpara vin bun:

Vinexpert. In Galeriile Vinexpert vei gasi cea mai mare colectie de vinuri romanesti si de import, bauturi fine si accesorii pentru vin. Aici vei gasi vinuri linistite romanesti din podgoriile cunoscute, vinuri de import, vinuri spumante, vinars, tuica, palinca, cognac, whisky si lichioruri.

Casa Vinului Dr. Pusca. Casa Vinului Dr. Pusca este un magazin cu vinuri si bauturi alcoolice imbuteliate care provin din toate regiunile viticole ale Romaniei. Vinoteca cuprinde o adevarata colectie de vinuri vechi. Aici se gasesc vinuri imbuteliate albe si rosii, seci sau dulci din diferiti ani de recolta.

Camele Recas. Magazinele Recas ofera peste 150 de sortimente de vin imbuteliat si vrac. Recas importa si vinuri straine precum Allianca, Bodegas Utielanas, Chamarre, Codorniu, Cono Sur, Distell, Gonzalez Byass, Constellation si Masi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea