De prin lume adunate

#restaurant #timp liber #mancare bio #mancare sanatoasa #ingrediente naturale # mancare traditionala #mancare naturala

Ti-e pofta de o masa sanatoasa? Iata ce restaurante pregatesc mancare ca la mama acasa!

Supe calde si aromate, bauturi naturale energizante sau deserturi delicioase sunt doar cateva dintre preparatele pe care le vei gasi in restaurantele cu mancare pregatita ca la mama acasa, cu ingrediente naturale si sanatoase. Iata cateva restaurante unde poti servi si tu o masa sanatoasa in Bucuresti!

Violeta's Vintage Kitchen. Violeta's Vintage Kitchen este un mic restaurant cochet, de pe strada Batiste, in stilul bistrourilor frantuzesti, cu mancare sanatoasa, cu ingrediente naturale si ecologice. In acest restaurant vei gasi mancaruri proaspete, preparate cu mijloace artizanale, fara conservanti sau produse rafinate.

Beca's Kitchen. In centrul capitalei, pe strada Mihai Eminescu, s-a deschis recent un micut restaurant cu mancare sanatoasa si gustoasa, in acelasi timp. Preparatele de la Beca's Kitchen sunt sanatoase, fara prajeli sau chimicale si sunt bazate pe ingrediente naturale, de sezon.

Nana Natural Food. Nana Natural Food este un mic bistro cu mancare sanatoasa pentru masa de pranz sau pentru pachet. Aici vei gasi sandwich-uri, franzele umplute, placinte, supe, prajituri de casa sau salate. Tot aici vei descoperi si dulceturi, gemuri sau bauturi. In bucataria Nana se gateste cu ingrediente naturale, iar meniul se schimba zilnic, in functie de inspiratia.bucatarului. Bistro-ul, care in prezent se afla pe strada Ion Campineanu, se va muta din luna decembrie intr-o locatie noua, pe strada Emanoil Porumbaru.

Sursa foto: visuell.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea