De prin lume adunate

#unde iesim #cronica #the dubliner irish pub #pub #timp liber #muzica #darts #bautura #mancare #bar

The Dubliner Irish Pub: un joc de darts la o halba irlandeza

Sambata seara m-am hotarat cu prietenii, cam tarziu, ca ar fi cazul sa iesim sa bem ceva intr-un pub. Si avand in vedere ora destul de inaintata, (10 seara) optiunile noastre nu erau atat de variate. Nu de alta, dar in plin weekend, seara, orice crasma care se respecta este destul de plina incepand cu ora 21.00. Si cum carul cu fan nu ascundea prea multe ace, pasii nostri ne-au ghidat dupa mai multe opriri nereusite spre un loc cu façon irlandez, pe cararea Titulescu cu numarul 18.

Locatia cu pricina, intitulata the dubliner irish pub parea ca tocmai ce a poposit de pe alte meleaguri. Decorat in stil irlandez, cu un vechi tonomat de muzica, canapele confortabile si tablouri de darts, Dubliner-ul se vede clar ca se adreseaza connaisseur-ilor.

Putin stingheri, constienti ca nu facem partea din aceasta lume ghidata de trifoiul cu 4 foi, ne-am asezat undeva in spate, intr-un separeu mai retras. Decizie foarte bune as putea spune, avand in vedere ca am avut senzatia ca eram ca la mine acasa. Sentiment sustinut si de o telecomanda care sedea cuminte pe masa noastra si ne indemana sa butonam cu interes televizorul care trona un pic mai in fata

Pizza si tequilla in fata televizorului

Dupa ce ne-am facut comozi pe coltarul din lemn (in partea cealalta erau si canapele) ce imprejmuia masa, am asteptat cuminti sa vina sa ni se ia comanda. De multa asteptare nu a fost nevoie, o domnisoara agreabila facandu-si simtita prezenta in cateva minute. Meniul era unul destul de variat, oferindu-ti posibilitatea sa alegi dintr-o gama variata de bauturi, dar sa si mananci sandwich-uri, pizza sau salata.

Preturile pentru bauturi sunt in limitele decentei: de exemplu, daca vrei o bere, poti alege varianta la halba cu 7 lei, sau sticla de jumatate, de la 7.5 lei la 10 lei cea mai scumpa. Daca simti nevoia de ceva mai tare, poti opta pentru un shot de tequilla de 12 lei sau daca doresti ceva racoritor, te poti opri asupra unui suc de mere de 7 lei.

In caz ca ti se face foame, poti opta intre un sandwich cu bacon si cascaval, salata, gratar de pui, placinte de diverse sortimente sau chiar o pizza cu un pret destul de piperat, as spune eu, 24 lei fiind cea mai ieftina.

Sonorul si tonul la discutii le dai tu

Muzica ti-o alegi singur de la posturile tv muzicale pe care butonezi din telecomanda. Dubliner Irish Pub este locul potrivit pentru a sporovai cu prietenii, dar nu prea merge sa te zbantui pe ritmuri nebune de rock`n`roll.

Accesul spre toaleta se face usor si totul este curat si igienic.

Daca ar fi sa acord o nota Dubliner-ului as opta intre 8 si 9. Si asta pentru ca scopul acestuia de a oferi intimitate, liniste si relaxare a fost indeplinit. E adevarat, nu este tocmai cea mai buna locatie pentru a petrece o seara de sambata, dar este pub-ul ideal pentru a te relaxa si a te retrage putin din agitatia urbana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea