De prin lume adunate

#terase bucuresti #unde iesim #terase #terase racoroase

Terase racoroase pentru vara 2012

In zilele caniculare de vara cauta racoarea pe terasele din Bucuresti. Multe terase dispun de gradini inverzite si racoroase, atmosfera placuta, muzica relaxanta si bauturi reci si delicioase.


Gradina Verona

 

In inima Bucurestiului, in curtea librariei Carturesti, se afla Gradina Verona. Spatiul elegant al cladirii care adaposteste cunoscuta librarie s-a extins si cu o locatie in care sa ne petrecem zilele de vara.

Libraria Carturesti ofera numeroase servicii culturale pentru toata lumea: carte, muzica, filme, reviste, ceai, vinuri si multe alte bunatati si evenimente. Gradina Verona este un local destul de mare pentru curtea unei case, plin de copaci si iarba. Intreaga gradina este imprejmuita cu un gard din rachita.


Gradina OAR


Gradina OAR este un loc plin de verdeata, muzica buna si liniste. Atat de liniste incat nici nu ai crede ca la cateva secunde de mers pe jos se dezlantuie orasul. Terasa isi trage numele de la Ordinul Arhitectilor Romani, care isi are sediul in acelasi loc.

Spatiul este inedit si propune celor care vin aici pentru un suc sau o bere rece sa treaca putin prin tainele arhitecturii. Spatiul gradinii este delimitat in cateva separeuri care iti vor oferi intimitatea de care ai nevoie. O idee ingenioasa a fost si folosirea panourilor de separare care sunt realizate din diferite materiale folosite in constructie: granit, marmura sau lemn.

In acest spatiu vei mai gasi expozitii de fotografie si pictura, care se axeaza si ele pe tema generala: arhitectura. Spatiul de la Gradina OAR este completat de muzica buna si internet wireless, astfel ca in zilele toride. Tot la Gradina OAR se organizeaza frecvent concerte de jazz, expozitii si mai nou si piese de teatru si dans contemporan.


Piranha


Clubul Piranha este un local complex unde poti sa mananci, sa bei si sa asculti muzica si concerte live. Pe timpul verii este deschisa si terasa care este una dintre cele mai mari si mai pline de verdeata din capitala.

Capacitatea terasei este de 800 de persoane, iar mesele sunt inconjurate de copaci, iarba si flori. Pe langa pestii piranha, care dau si numele localului, in club isi au resedinta si alte specii de animale: papagali, iguane, porumbei, caini si pisici.


Terasa Clubului Uniter


Uniter este Uniunea Teatrala din Romania, iar in curtea umbroasa si racoroasa a deschis si o terasa cocheta. Se afla intr-o zona linistita, pe stradutele elegante din centrul Bucurestiului, poti bea si manca linistit, departe de ochii curiosilor si poti da nas in nas cu personalitati din lumea teatrului si artelor.

Terasa Uniter se afla intr-o curte frumoasa, plina de verdeata si vita de vie. Atmosfera este una calda si primitoare, cu muzica in surdina si lumini difuze. Locatia este dispusa pe doua nivele, parter si etaj. Parterul este mult mai romantic si elegant, cu mese si scaune din rachita, portiuni de iarba, parchet si piatra care alterneaza, cateva sculpuri si obiecte de arta si felinare discrete.


Lente


In centrul capitalei, pe strazile de pe langa Batiste, intr-o curte racoroasa cu vita de vie, vei gasi terasa Lente. Asa cum spune si numele, odata ajuns aici, timpul ti se pare ca ramane pe loc.

La un ceai rece sau un cocktail racoritor, totul este mult mai relaxant. Lente este locul ideal pentru un mic dejun sau pranz alaturi de prieteni, cu partenerii de afaceri sau in compania unei carti. Meniul cu gusturi din intreaga lume te imbie la pacate culinare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea