De prin lume adunate

#parc #relaxare #racoare #terase #terasa #vara in bucuresti #lac #lacuri

Terase pe lacurile din Bucuresti

In caniculare de vara ne dorim sa alungam arsita la un pahar de bere rece, la o umbroasa. In ultima vreme insa, numarul teraselor de pe lacuri s-a diminuat simtitor, insa cateva tot au mai ramas in picioare. Pe langa momente de relaxare si , terasele de pe malul lacurilor va ofera si o priveliste relaxanta in mijlocul naturii.

Cafeneaua Actorilor de Vara

In anotimpul estival Cafeneaua Actorilor de langa Teatrul National isi deschide portile si pe lacul din parcul Tineretului . Locatia este foarte spatioasa si este formata din doua terase. Aceasta terasa si-a castigat numerosi adepti, iubitori de petrecere a timpului in aer liber, in mijlocul naturii si departe de zgomotul orasului.

La terasa au loc frecvent diverse evenimente culturale , concerte, sau din salate, pizza, inghetata, clatite si bineinteles bauturi. Terasa Cafeneaua Actorilor de Vara se afla in parcul Tineretului aproape de intrarea de langa Palatul Copiilor si este deschisa zilnic, de la orele 12 pana la ultimul client.

Casa Kraus

Pe lacul Fundeni exista de ceva vreme Casa Kraus, o locatie mai putin cunoscuta in peisajul localurilor din Bucuresti, care insa nu duce lipsa de clienti iubitori de o bere rece pe lac. Terasa pe apa te asteapta zilnic cu preparate delicioase si atmosfera relaxanta, departe de aglomertatie. Cei de la Casa Kraus se lauda ca te vei simti ca la mare si tot ce vei auzi va fi sunetul valurilor.

Daca nu vrei sa stai pe terasa, la umbra, cei de la Casa Kraus te imbie si cu cateva activitati nautice. De aici poti inchiria hidrobiciclete si barci pentru o plimbare pe lac. Pontonul terasei este plin de flori, atmosfera este placuta si preturile mici. In perioada de criza, terasa vine cu o oferta imbatabila: in week-end pentru un meniu vei scoate din buzunar 10 lei.

Tot la Casa Kraus vei gasi si spatiu pentru a te bronza, iar pe ponton sunt amenajate cateva sezlonguri. Terasa dispune si de o insula plutitoare, numai buna pentru cine romantice la lasarea serii. Casa Kraus se afla pe Soseaua Fundeni la numarul 39, pe malul lacului Fundeni.

Terasa La Pod

Daca iesi la o plimbare prin parcul Carol cu siguranta ti se va face sete la un moment dat. Un loc cunoscut celor care stau in zona este Terasa La Pod. Aceasta se afla chiar sub podul din parc, langa barci. Pe ponton poti sa te asezi la una dintre mese si sa iti potolesti setea. Privelistea este placuta si atmosfera relaxanta.

Chiar daca are o locatie buna, preturile de la aceasta terasa sunt destul de mici, asa ca poti sa iti chemi si prietenii la o bere. Daca ti se face foame, poti incerca si cateva din preparatele cu specific romanesc de aici. Terasa dispune si de ecrane TV si este ideala pentru serile in care sunt programate meciuri.

Restaurantul Monte Carlo

In Bucurestiul de altadata, terasa restaurantului Monte Carlo era o locatie destinata protipendadei capitalei si un loc la moda. Restaurantul a fost construit de arhitectul Ion Mincu, insa in timpul razboiului a fost bombardat. In prezent este restaurant, insa si-a pierdut farmecul de altadata.

Ce te indeamna sa revii la Monte Carlo este terasa care ofera o panorama placuta asupra parcului si lacului Cismigiu. Meniul restaurantului este specific roamanesc, mancarurile sunt intr-adevar gustoase si proaspete, iar preturile decente. Terasa este deschisa zilnic de la ora 10 pana la ultimul client.

Bamboo

Ultimul din lista noastra, insa primul in topul preferintelor de fite, este Clubul Bamboo care te ademeneste pe timpul verii cu o terasa spatioasa si trendy. Ca sa mergi la Bamboo trebuie insa sa te asiguri ca ai toate cardurile in buzunar. Terasa Bamboo este o prelungire a clubului cu acelasi nume si este decorata in stil Bali.

Terasa dispune si de doua bazine cu apa, o piscina, jacuzzi si doua foisoare acoperite cu stuf. Clubul Bamboo se afla pe malul lacului Tei, pe strada Tuzla la numarul 50.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea