De prin lume adunate

#evenimente exclusiviste #evenimente autdoor

Tendintele anului 2023: a crescut cerere pentru evenimente outdoor si exclusiviste in Grecia

Cu aproximativ 120.000 de nunti organizate in Romania de-a lungul anului, sezonul 2022 a depasit nivelul celui pre-pandemic. Prin comparatie, in 2019 au fost organizate aproximativ 100.000 nunti in tara noastra. 2023 aduce multe noutati si o abordare experimentala, spun organizatorii de evenimente, in centrul careia sta nevoia invitatilor de a se conecta offline, autentic si de a trai momente si experiente intime.

 

Tendintele in organizarea evenimentelor, in 2023, merg in directia nuntilor iesite din tipare, cu putini invitati, pana in 100 de persoane. Acestea arata si se simt foarte asemanator cu o nunta mare, traditionala. Diferenta o face numarul de participanti, iar mirii sunt in cautarea unei atmosfere intime, a serviciilor de calitate si a experientelor unice, 100% personalizate. Mirii aflati in cautarea nuntii „altfel”, isi doresc de la event-plannerii si agentiile carora le incredinteaza organizarea unora dintre cele mai importante zile din viata lor, experienta relevanta si profesionalism.

„Ca organizator de evenimente e important sa anticipez tendintele care vor avea cel mai puternic impact asupra industriei. Anul acesta ne pregatim sa oferim experiente inegalabile, senzoriale si in intregime personalizate. Si pentru ca Bestevent este un early adopter al noilor tendinte, va inaugura o locatie exclusivista, in mijlocul unei livezi de maslini, pe malul Marii Egee, cu o priveliste superba catre Muntelui Athos. E o oportunitate extraordinara faptul ca avem posibilitatea sa organizam evenimente in aer liber, pana la finalul lunii octombrie, intr-o livada de maslini, pe malul marii, in Halkidiki.”, declara antreprenorul Cristian-Daniel Gireada, owner Bestevent, cu o experienta de peste 23 de ani in industria evenimentelor.

Potrivit organizatorilor de evenimente, pentru anul 2023 a crescut cererea pentru nunti organizate intr-o destinatie turistica. Multe cupluri vor alege sa-si organizeze cununia religioasa si nunta alaturi de rude si prieteni apropiati, intr-un cadru intim. Abordarea poate fi una nonconformista, in ton cu personalitatea mirilor, care vor dori sa aiba parte de experiente exclusiviste: ceremonie religioasa pe malul marii, meniuri care reflecta gusturile fiecarui invitat, sunet de inalta calitate, aranjamente florale spectaculoase, momente de entertainment cu artizani locali autentici.

Bestevent planuieste lansarea unei noi directii de business: organizarea de evenimente outdoor, exclusiviste, in Grecia.

La inceputul anului 2023, care se anunta efervescent si nonconformist, echipa Bestevent, cu o experienta de peste 20 de ani si cu peste 3000 de evenimente in portofoliu, isi indreapta atentia peste granitele tarii, pentru a dezvolta o noua directie de business, care se va adresa clientilor romani si internationali. Compania va inaugura, in Halkidiki, Grecia, o locatie exclusivista, pe malul marii, pentru organizarea de evenimente private si corporate, sub brandul Oliveria: nunti, aniversari, teambuildings, managers meetings, yoga retreats, pentru care ofera servicii complete.

In cazul Bestevent, retrospectiva anului 2022 arata o crestere semnificativa, de aproximativ 40% a cererii pentru petreceri, aniversari private si nunti exclusiviste, raportat la nivelul anului 2019.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea