De prin lume adunate

#teatru #teatru masca #sala #spectacol

Teatrul Masca inaugureaza sala Jacques Lecoq

Miercuri, 12 ianuarie, la Teatrul Masca din Bucuresti, va avea loc inaugurarea salii Jacques Lecoq.

"O sala de teatru inseamna intotdeauna un inceput pentru ca ori de cate ori intri intr-o sala de teatru ceva se schimba in organizarea intregii existente: lumea poate fi mai buna, viata poate fi mai fericita, moartea si prostia par a fi exilate pe alte meleaguri si chiar daca totul nu este decat o iluzie avem cu totii nevoie de ea pentru a rezista unei lumi ticaloase, unei vieti din ce in ce mai nefericite, unei morti atat de cuprinzator mondiale si unei prostii care tinde sa cucereasca spatiul interstelar", scrie Mihai Malaimare pe blogul Teatrului Masca.

Primul spectacol pe scena noii sali este Iunia, un spectacol de Ioana Macarie. Spectacolul aduce in atentie povestea unei artiste singure, in jur de 45 de ani, care a ales intotdeauna cariera ei de cantareata in locul familiei.

Stabilitatea, siguranta si increderea unei familii nu au atras-o, tocmai pentru ca singuratatea si independenta sunt singurele lucruri care au condus-o pana acum in viata. Iuniei, interpretata de Ana Maria Paslaru, nu-i mai raman decat regretul momentelor in care a ales singuratatea si cantecul, ca unica forma de manifestare a trairilor sale.

Iunia este o poveste profunda despre alegeri si regrete, impliniri si compromisuri .

Spectacolul are loc la Teatrul Masca, cu incepere de la ora 20.30.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea