De prin lume adunate

#teatru #teatru masca #1 decembrie #spectacol

Teatrul Masca, in mijlocul romanilor de Ziua Nationala

Miercuri, 1 decembrie , Teatrul Masca va asteapta la statia de metrou Unirii 1 pentru a sarbatori impreuna Ziua Nationala a Romaniei . In deschidere, spectatorii vor putea urmari un concert al Cetei lu’ Vurtejanu.  

"Anul acesta avem alaturi de noi Ceata lu’ Vurtejanu, o trupa care, asemeni Teatrului Masca a obisnuit publicul cu reprezentatii deosebite in spatii neconventionale. 1 Decembrie este sarbatoarea tuturor romanilor, o zi in care ar trebui sa ne indreptam atentia catre valorile si simbolurile nationale, traditiile si istoria acestui popor. La multi ani , Romania!", declara Mihai Malaimare , Directorul Teatrului Masca.

Ceata lu’ Vurtejanu a fost infiintata de actorul Victor Vutejanu si reuneste teologi, instrumentisti, profesori si actori.

Incepand cu ora 18.00, bucurestenii vor putea urmari la sediul teatrului Gardienii se intorc, un spectacol de muzica si dans presarat cu umor fin, o incursiune in cultura diferitelor popoare facuta cu ajutorul melodiilor folclorice reprezentative pentru acestea.

Intrarea publicului la spectacol este gratuita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea