De prin lume adunate

#teatru #spectacol #the ark

Teatrul de la miezul noptii: Dragostea dureaza trei ani

The Ark iti propune o noua experienta: Teatrul de la miezul noptii. Pe 30 noiembrie esti invitat sa afli daca "Dragostea dureaza 3 ani", la The Ark Underground.

Dupa romanul "Dragostea dureaza 3 ani" scris de Frederic Beigbeder, piesa de teatru cu acelasi nume a avut debutul in aprilie 2006 si a ridicat aceeasi intrebare ani la rand pentru nenumarate sali pline.

Regizorul spectacolului, Chris Simion este absolventa U.N.A.T.C si impreuna cu scriitorul francez Pascal Bruckner a infiintat in urma cu 11 ani Compania de Teatru D’AYA. Printre spectacolele regizate de ea  se numara "Hell", "Si caii se impusca, nu-i asa?" sau "Te iubesc! Te iubesc?".

Despre "Dragostea dureaza trei ani", aceasta spune ca "este un spectacol pe care poti sa il revezi de sute de ori si de care nu o sa te plictisesti niciodata, recomandat spectactorilor dezinhibati si lipsiti de prejudecati, un spectacol neconventional , care anuleaza limita dintre actori si spectatori. De fapt nici nu e un spectacol, e viata fiecaruia".

Din distributie fac parte Cristi Iacob, Ilinca Goia, Gabriela Iacob si Vitalie Bichir.

Pe 30 noiembrie vino la The Ark sa te hotarasti daca "dragostea dureaza 3 ani". Spectacolul incepe la ora 22.00 la Teatrul de la miezul noptii.Pretul unui bilet este de 25 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea