De prin lume adunate

#actori #jazz #dans #muzica #parc #vara #teatru #vara in bucuresti

Teatru de vara in parcurile din Bucuresti

La initiativa Comisiei pentru Cultura a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale organizeaza evenimentul Bucuresti - Cartier de vara.

Intre 17 iulie si 20 septembrie, sfarsitul de saptamana este rezervat atmosferei de vacanta. Si ce loc este mai potrivit pentru a va petrece timpul liber decat parcul. Timp de zece saptamani, de vineri pana duminica, sunteti invitati la o plimbare de seara presarata cu spectacole de teatru, manifestari de cultura urbana, concerte, dans si multa voie buna.

Parcurile Bazilescu, National, Titan si Sebastian iau peste vara locul salilor de spectacol. In fiecare week-end, dimineata de la ora 10:00 si seara de la ora 20:00, va asteapta momente de relaxare si divertisment.

Fie ca preferati creatiile pentru copii, commedia dell'arte, teatrul de magie sau spectacolele clasice, zeci de artisti va vor oferi montari de succes. Reprezentatiile vor fi sustinute de actorii teatrelor profesioniste din Bucuresti - Bulandra, Nottara, Mic, Evreiesc, Ion Creanga , Excelsior, Tandarica, Opera Comica, Constantin Tanase , Masca si Metropolis, de trupe independente - D`Aya, Spiridusii Povestilor, Teatrul de Magie Andrei Teasca, Pur Anima, de studentii UNATC si de elevii Scolii de Arta Bucuresti.

In serile cand nu e teatru, e muzica: jazz cu A.G. Weinberger , cantecele Bucurestiului de altadata cu Silviu Biris, partituri de opera cu soprana Anca Parlog si muzica medievala cu "Truverii".

Un invitat special al evenimentului este Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, care aduce in prim plan proiectul KARTIER. Manifestarea are ca scop promovarea culturii urbane, sub toate formele ei, fie ca ne referim la muzica (rap, electro, rock, folk), la dans (street, break dance) sau la sporturi extreme (rolling, skateing, biking).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea