De prin lume adunate

#targuri #evenimente #homemade #evenimente bucuresti #targuri vintage

Targuri vintage si homemade in Bucuresti

Daca vrei sa iti improspatezi garderoba de vara, nu rata targurile vintage si handmade din acest weekend din Bucuresti. La aceste targuri vei gasi tot ce iti doresti, de la accesorii pana la cele mai sofisticate piese de vestimentatie.

Green Fair la Green Hours

In periaoda 8 – 10 iunie, in curtea de la Green Hours are loc o noua editie a targului handmade Green Fair. Verde, rosu, violet, galben, portocaliu, roz si alte culori vor inunda gradina. A venit vara si este timpul sa ne coloram. Cu bijuterii si haine noi, cu tot felul de obiecte decorative care ne-ar umple ochii de soare.

Copiii sunt asteptati la atelierul de creatie unde le-am pregatit surprize: lectura de povesti, face painting, desene pe asfalt si multe altele. Asadar intre 8 si 10 iunie esti asteptat la sarbatoarea culorilor, in gradina Green Hours. Intrarea este libera.

Terasa cu haine si bijuterii in parcul Herastrau

Sambata si duminica vei gasi targul Terasa cu haine si bijuterii in parcul Herastrau, la Terasa Tete a Tete, langa gradina japoneza.

Aici vizitatoarele isi vor putea alege dintre sutele de accesorii expuse, bijuterii, articole de vestimentatie, produse de infrumusetare si intretinere, dar si multe alte produse destinate femeilor.

Programul targului va fi in ambele zile, intre orele 11.00 si 19.00, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

Vintage Bijoux la Vintage Pub

La Vintage Bijoux ai intalnire intre orele 12.00 - 19.00 pentru a socializa, pentru a face shopping, pentru a vedea ce haine mai poti strecura in garderoba de vara, la preturi accesibile. Poti admira cele mai originale creatii ale designerilor autohtoni si bineinteles o multime de accesorii unice ale colectionarilor de piese vintage.

Te vei rasfata in voie printre standurile din Vintage Pub, poti proba bijuterii, genti, palarii si cele mai hot creatii vestimentare, rochii, fuste, bluze sau incaltaminte.

Vei fi raspatit cu premii sau cadouri in cadrul tombolei "Special Vintage Gifts" iar dupa o repriza de shopping te vei putea relaxa pe tearsa Vintage Pub cu un cocktail preparat special cu ocazia targului "Vintage Bijoux". Intrarea la targ este libera.

International Romani Art Festival - IRAF 2012 la Bucuresti

Odata cu cea de-a sasea editie a festivalului, IRAF se asaza in capitala. Bucurestiul va gazdui astfel in perioada 7-10 iunie urmatoarea editie a unuia dintre cele mai mari si mai complexe evenimente culturale de gen din lume, promitand participarea a 80 de artisti si artizani din 11 tari.

Recunoscut si premiat la nivel international, IRAF aduce in cele 4 zile ale sale peste 30 de activitati felurite, reunind in programul sau reprezentatii artistice si de mestesug din toate genurile si formele de la muzica, dans, teatru, film, fotografie, moda, lansari de carte, pana la prestatii stradale, targuri de mestesugari si activitati pentru persoanele private de libertate.

Programat pentru seara de 10 iunie, Lulo Reinhardt Project soseste pentru prima data in Romania, aducand pe scena IRAF o experienta muzicala cum rar intalnesti.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea