De prin lume adunate

#targ vintage #bicicleta #papioane #targ handmade

Targuri vintage si handmade pentru pasionatele de biciclete

Sambata, 31 august, doamnele si domnisoarele sunt invitate sa pedaleze spre doua targuri vintage and handmade, presarate cu multe biciclete! Unul se desfasoara la Institulul Francez, altul se desfasoara la Casa Carol 53.

Maine, incepand cu ora 11, Pop-up Shop & Garage Sale va intampina in gradina Chez Elvire cu multe obiecte handmade si atmosfera vesela.

Organizatorii va asteapta pe Bulevardul Dacia numarul 77 sa va beti cafeaua alaturi de prieteni, sa luati masa pe terasa si sa faceti cumparaturi in aer liber de la artisti handmade sau de la tinere talentate si pricepute intr-ale prajituritului de casa. De la acest targ nu vor lipsi nici papioanele handmade, bineinteles, cu biciclete.

Manifestarile dedicate fanilor ciclismului continua si duminca, 1 septembrie, cu evenimentul Business pe Bicicleta, proiect dedicat networking-ului intre oamenii din mediul business, pasionati de bicicleta.

Atmosfera se doreste a fi una relaxanta, din care nu vor lipsi plimbarea cu bicicleta, speakeri din mediul business si sustinatori ai bicicletei, diverse activitati antrenante si dezbateri.

Intalnirea pentru prima sesiune de networking  va avea loc la Terasa Escapes (Strada Matei Millo, nr 9), dupa care participantii la eveniment vor pleca spre Terasa Cafeneaua Actorilor, din Parcul Tineretului.

Veti avea ocazia sa admirati:

  • expozitie cu unele din cele mai interesante biciclete de pe piata noastra.
  • expozitie de fotografii transpuse pe lemn, oferita de artistii de la Wood Be Nice.
  • prima bicicleta din lemn fabricata in Romania, construita de un argesean in propriul atelier.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea