De prin lume adunate

# evenimente dragobete #dragobete #targuri dagobete #concerte dragobete

Targuri si concerte de Dragobete

Dragobetele, varianta romaneasca a celebrei Zi a Indragostitilor, este sarbatorita si in 2013 prin concerte, targuri si alte evenimente speciale pe care te invitam sa le descoperi in cele ce urmeaza.


Targuri de Dragobete

In Capitala, Ceainaria Serendipity (str. Dumbrava Rosie, nr. 12) organizeaza in data de 19 februarie Bazarul de Dragobete, o expozitie in care vizitatorii pot admira si cumpara obiecte confectionate manual, intr-un spatiu lipsit de aglomeratia si agitatia centrelor comerciale. Bazarul este deschis in intervalul orar 10.00-18.00, iar taxa de intrare costa 5 lei.

La Cluj-Napoca, are loc targul Primavara cu stil, organizat cu prilejul Dragobetelui si Martisorului. In perioada 23-24 februarie, Centrul de cultura urbana din Turnul Croitorilor (str. Baba Novac, nr. 35) este locul unde poti gasi bijuterii, martisoare, obiecte decorative, accesorii, obiecte ceramice, produse cosmetice etc. Targul este deschis sambata si duminica, intre orele 11.00 - 18.00, intrarea fiind libera.

Asociatia "Romania - Dacia Casa Noastra" te invita sa celebrezi Dragobetele in Capidava, in tabara Danais. Pe parcursul a doua zile (23, respectiv 24 februarie) au loc workshopuri de fotografie, un targ de obiecte traditionale, concertul folk "Clipa de iubire" cu Marian Butnaru si Gigi Dumitrele, spectacolul neconventional de teatru "Leoaica tanara, iubirea" etc. Taxa de participare este de 90 de lei si include transport, masa, acces la eveniment si in incinta Muzeului de Arta "Dinu si Sevasta Vintila" din Topalu.


Concerte de Dragobete

Tot in preajma Dragobetelor, au loc si cateva concerte interesante. Ai parte un recital de muzica medievala semnat de Truverii in ceainaria Tea-House (Bd. George Cosbuc, nr 13, sector 4, Bucuresti). Tot in Capitala, se desfasoara concertul Dragobete for You, la care si-au anuntat participarea trupele Fara Zahar, Tapinarii si Travka. Evenimentul va avea loc joi, 21 februarie, in Silver Church Club, de la ora 21.00. Pretul unui bilet este de 25 de lei.

Seria concertelor de Dragobete din acest an se incheie cu recitalul pe care indragitul folkist Ducu Bertzi il va sustine vineri, 22 februarie, pe scena Teatrului Excelsior, incepand cu ora 20.00.

Sursa foto: vinsieu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea