De prin lume adunate

#targ #targuri #evenimente #targuri bucuresti #evenimente bucuresti

Targuri la inceput de iunie in Bucuresti

Primul weekend al lunii iunie te asteapta cu targuri interesante de unde poti achizitiona lucruri inedite si unicat. La Muzeul Taranului Roman vei avea parte de concursuri, muzica, concerte si dulciuri savuroase.

Targul de produse vintage si handmade Gifts for girls

In perioada 2 si 3 iunie, sambata si duminica, cea de a 18 a editie a targului Gifts For Girls se va desfasura in parcul Herastrau, la Terasa Baraka.

Aici vizitatoarele isi vor putea alege si face cadou unele dintre sutele de accesorii expuse, bijuterii, articole de vestimentatie, produse de infrumusetare si intretinere, dar si multe alte produse destinate femeilor.

Programul targului va fi in ambele zile, intre orele 11.00 si 20.00, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

TIBCO 2012 - Targul international de bunuri de larg consum

Pentru editia din 2012, Targul international de bunuri de larg consum, TIBCO, isi propune sa reinvie traditia targului destinat "intregii familii", urmand a se desfasura sub un concept nou, adaptat nevoilor actuale ale familiei moderne.

Conform acestui concept de prezentare, firmele participante vor expune produse de larg consum cu specific zonal de pe pietele internationale, standurile fiind amplasate sub forma hartii lumii astfel incat, vizitatorii vor putea regasi produse "Made in" la standul tarii de provenienta.

TIBCO 2012 va reuni in Pavilionul Central, tari de pe aproape toate continentele lumii: Europa, Asia, Africa, aducand in prim plan o gama larga si variata de produse de larg consum.

Manifestarile conexe vor face din TIBCO nu numai o destinatie de shopping, ci si un loc al distractiei atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari: spectacole si concerte la scena, locuri de joaca special amenajate pentru copii, zone destinate activitatilor recreative pentru intreaga familie.

RomAntique - Salonul de antichitati si anticariat

In acest weekend, la World Trade Plaza din Bucuresti are loc o noua editie a targului de antichitati, RomAntique. La targ vor fi prezenti colectionari particulari din Romania, Anglia, Belgia, Italia si Irlanda.

Conform traditiei vor fi prezentate obiecte inedite pentru a delecta iubitorii de arta: mobilier mare si mic, ceasuri, tablouri, obiecte traditionale vechi, carte, numismatica, monezi, lustre din Italia, obiecte mici de colectie.

Summer ECO Fest la Muzeul Taranului Roman

Duminica, 3 iunie, intre orele 15:00 - 19:00, pasionatii de arta si iubitorii de natura sunt invitati sa petreaca o duminica in stil "eco-friendly" in curtea Muzeului Taranului Roman la Summer ECO Fest. Organizatorii te vor intampina cu ateliere creative, concursuri, biciclete, prajiturele si muzica.

Concursurile de decorare a bicicletelor cu materiale reciclabile si de inscriptionare a celui mai original mesaj eco pe tricouri sunt doar cateva dintre surprizele evenimentului de duminica. Daca ai acasa tuburi de neon si becuri vechi, esti asteptat cu ele la kitul de colectare. Activitatile vor fi premiate cu premii surpriza.

Daca iti plac materialele, culorile, formele si esti creativ, poti participa de asemenea, la ateliere pe teme eco si handmade.

Creatorii de accesorii te vor incanta cu piese inedite, in timp ce degusti dulciurile pregatite. Evenimentul se va incheia cu o parada de costume realizate din materiale reciclabile, de catre liceeni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea