De prin lume adunate

#targ #targuri #produse traditionale #bio #handmade #vintage #antichitati

Targuri la inceput de iunie in Bucuresti

La inceput de iunie, in capitala au loc cateva targuri interesante unde vei gasi produse traditionale romanesti, alimente si cosmetice bio, antichitati si produse handmade. Tot in acest weekend te poti rasfata cu numeroase dulciuri si delicii culinare la Desert Expo, targ cu produse dulci, cafea, vinuri si alte bunatati pentru toate varstele.

 

desert expo la Liberty Center

 

In perioada 4 -6 iunie, la Liberty Center din capitala are loc Desert Expo, un tag cu multe bunatati. La expozitie vor fi prezentate ultimele noutati din domeniu, iar vizitatorii vor participa la degustari de produse si se vor bucura de preturi promotionale. Vizitatorii vor avea parte si de nenumarate distractii, dansuri si concursuri, dar si de sesiuni de face painting. Se va putea gusta ciocolata cu iasomie, fara zahar, cu ardei iute, antistress, energizanta, relaxanta, stropita cu polen, cu cacao iute sau umpluta cu cafea, zahar ars, frisca sau martipan.

La targ vei gasi ciocolata, produse de patiserie, praline, prajituri, creme, biscuiti, waffe, baclava, fructe procesate, dulciuri regionale, cafea, ceai, ciocolata calda, vinuri, vinuri de desert, alcool, snack-uri si alune, produse din tutun, masini, aparate si ustensile de bucatarie , aparate de facut cafea, roboti de bucatarie, blendere, aparate de facut inghetata, cuptoare, pahare, portelanuri si obiecte pentru decorarea mesei, bucatarii si echipamente de bucatarie, ingrediente pentru gatit, preparate semiprocesate si materii prime pentru gatit, miere, arome, prafuri de gatit, reviste, carti si CD-uri despre mancare si gatit. Targul este deschis de vineri pana duminica, intre orele 10.00 - 22.00, iar intrarea este libera.

 

Bionatura Fest la Sala Palatului

 

In perioada 4 - 6 iunie, la Sala Palatului are loc expozitia Bionatura Fest, o expozitie cu produse bio-naturale: produse traditionale romanesti, suplimente nutritive naturale sau cosmetice naturale. Departe de a fi un simplu capriciu, alimentele bio-organice sunt o necesitate si o alegere inteligenta, desi, pentru moment, aceasta piata este una de nisa in Romania. O alimentatie BIO ofera siguranta, fiind garantat de agricultura ecologic.

La targ sunt asteptati toti cei care vor sa aiba grija de sanatatea lor atat in vederea unei mai bune informari, cat si pentru achizitionarea de produse. Aceasta expozitie ofera sansa alegerii unui stil de viata sanatos pentru oricine. La targ vor avea loc si workshopuri, spectacole pe scena cu copii  si de multe alte surprize.

 

Menfest - targ dedicat exclusiv barbatilor

 

Intre 4 si 6 iunie, la Romexpo va avea loc prima editie a Menfest, singurul targ si festival dedicat in exclusivitate barbatilor. Menfest este o platforma completa de entertainment pentru barbati. Competitie, adrenalina, motoare puternice si femei frumoase, muzica si gaming toate vor fi parte integranta din Menfest. Targul si expozitia vor acoperi cele mai importante si de interes categorii pentru barbati: echipament sportiv, imbracaminte si incaltaminte, gadgets, aparatura electronica, IT, gaming, DIY, comunicatii, hoby-uri, pescuit, vanatoare, sporturi extreme, auto-moto.

La Menfest vei avea parte de maratonul artelor martiale, campionat de table, cupa de skandenberg, tir cu arcul, fotbal pe nisip, competitie de tenis pe Wii, demonstratii moto, burn-out, carting, concerte, fete frumoase si multa bere.

 

Targ de antichitati si Noutati la Muzeul de Istorie

 

Prima editie a Targului de Antichitati si Noutati se va desfasura in perioada 3 - 6 iunie la Muzeul National de Istorie al Bucurestiului. Targul isi propune sa aduca in fata vizitatorilor momente memorabile din Bucurestiul de alta data incepand de la obiecte vechi pana la pagini de istorie versus aceleasi obiecte, varianta secolului XXI si pagini de viata cotidiana.

Evenimentul va aduce in atentia bucurestenilor obiecte de mult uitate, in oglinda cu obiecte noi. La targ vei gasi carti, obiecte decorative, instrumente muzicale, muzica, mobilier, articole sportive, numismatica, obiecte vestimentare si obiceiuri de viata. In cadrul targului vor exista prezentari de moda, lansari de carti si de cd-uri si work-shop-uri pe diferite teme: Bucurestiul Interbelic , Povestile romantice ale secolului XX, Muzica secolului XX, Modul de viata din Bucurestiul de altadata si multe altele.

 

Targ de antichitati pe Soseaua Kiseleff

 

Targul de Antichitati aduce investirea in lucrul de calitate si accesul usor la produsele culturale si lucrarile autentice. Varietatea de obiecte vechi pe care le vei gasi la acest targ saptamanal include antichitati veritabile precum editii de colectie, fotografii din secolul al XIX-lea, piese de mic mobilier, tablouri, icoane, colectii de orologerie, monede, ilustrate, stampe, viniluri si placi de patefon si gramofon.

In cadrul fiecarei expozitii veti putea gasi peste 50 de colectionari din Brasov, Timisoara, Sf. Gheorghe, Buzau, Galati, Braila, Iasi si Bucuresti. Targul este deschis in perioada 4-6 iunie, intre orele 10.00 – 19.00, in alveola de pe Soseaua Kiseleff, iar accesul publicului este liber.

 

targ handmade si mesteri populari in Parcul Herastrau

 

Artizanatul romanesc ocupa un loc important deoarece sprijinim valorificarea obiceiurilor populare prin expunerea creatiilor realizate cu multa maiestrie si daruire de mesteri din toata tara. Traditia este dusa mai departe prin prezenta a zeci de mestesugari ai lemnului, sticlei sau panzei, care creeaza aici adevarate spatii culturale vii. In cadrul fiecarei expozitii vei putea gasi peste 50 de mesteri populari care isi vor demonstra veleitatile in prelucrarea lemnului, sticlei, panzei, dar vei putea intalni si mesteri iconari si olari. Targul se desfasoara in perioada 4 - 6 iunie, in parcul Herastrau, la intrarea Charles de Gaulle, intre orele 10.00 - 19.00, iar intrarea publicului este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea