De prin lume adunate

#timp liber #targuri #evenimente #targuri iulie #evenimente bucuresti

Targuri la final de iulie in Bucuresti

Finalul lunii iulie aduce in Bucuresti cateva targuri interesante. Vremea frumoasa te imbie la o plimbare prin oras, asa ca nu rata sa vizitezi unul dintre aceste targuri.

La targuri vei gasi accesorii handmade, bijuterii, genti, haine, ceramica pictata, obiecte decorative din lemn si sticla, decoratiuni interioara, podoabe, dar si cristale si bijuterii veritable.

Nu rata nici evenimentul de la Muzeul Satului, care aduce in prim plan cultura si traditiile din Peru. Tot aici are loc si un targ gastronomic si obiecte mestesugaresti. Atmosfera va fi animata prin muzica si dans.

Asadar, weekendul se anunta plin de evenimente in Bucuresti. Ia-ti familie si prietenii si petrecerti cateva momente placute.

Targul Green Fair la Green Hours

Artizanii si artistii GreenFair te asteapta cu noutati in racoroasa gradina Green Hours, in zilele de 28 si 29 iulie, intre orele 10.00 - 18.00. Bijuterii in serii mici sau unicate, genti din piele lucrate manual, haine de sezon, ceramica pictata si obiecte decorative din lemn sau sticla si multe alte lucruri iti vor incanta privirea. Jazz-ul si berea, conversatiile cu prietenii vor face atmosfera placuta.

Picanterii de Bucuresti la Palatul Sutu

Intre 27 si 29 iulie, la Muzeul Municipiului Bucuresti pentru toti pasionatii de arta interbelica si nu numai, se deschide o noua editie a targului Picanterii de Bucuresti, locul potrivit pentru a retrai viata boema a Micului Paris.

Picanterii de Bucuresti se doreste a fi un spatiu care sa reinvie atmosfera Capitalei interbelice. Spatiul evenimentului va cuprinde produse manufacturate, dar si expozitii de fotografie, decoratiuni interiore, pe teme legate de Micul Paris si locuitorii sai.

Nu vor lipsi atelierele de creatie artistica, unde bucurestenii dichisiti vor realiza palarii de epoca, podoabe, portrete, fotografii, tablouri sau desene de epoca. Picanterii de Bucuresti se va desfasura intre orele 10.00 si 20.00, in gradina Palatului sutu. Intrarea la targul de altadata este libera.

"Vara Cristalelor" la Muzeul National de Geologie

Colectionarii de esantioane minerale si amatorii de bijuterii unicat confectionate din pietre pretioase si semipretioase sunt asteptati, din data de 27 iulie, la Muzeul National de Geologie unde se deschide expozitia cu vanzare de bijuterii si cristale "Vara Cristalelor".

Expozitia este amenajata in curtea Muzeului National de Geologie si poate fi vizitata pana pe data de 5 august, in intervalul orar 10.00 - 19.00. Pretul unui bilet este de 4 lei.

Peru si traditia sa in lume la Muzeul Satului

Muzeul Satului "Dimitrie Gusti" este gazda unui festival destinat culturii peruane desfasurat in zilele de 28 si 29 iulie. Evenimentul este organizat in colaborare cu Ambasada Peru in Romania si inclus in programul Dialogul civilizatiilor, dedicat cunoasterii culturii si civilizatiei precum si traditiile poporului peruan.

Marcheaza 191 de ani de la declararea independentei fata de dominatia spaniola si cuprinde un festival gastronomic, mestesugari, muzica si dans.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea