De prin lume adunate

#produse traditionale #bio #vintage #cadouri #eco #targuri #handmade

Targuri in Bucuresti

Weekendul acesta aduce in capitala cateva targuri unde vei gasi cadouri pentru Dragobete, dar si pentru sarbatorile primaverii Martisor si 8 Martie. La aceste targuri vei gasi articole handmade si vintage, accesorii, bijuterii, haine si incaltaminte. Vei mai gasi si produse cosmetice ecologice, alimente sanatoase, dulciuri grecesti si multe alte bunatati. 
 

organic fest la Teatrul de Opereta
 

Organic Fest este o editie dedicata persoanelor care vor sa daruiasca cadouri organice de Dragobete. La targ vei gsi o gama larga de produse fara pesticide sau organisme modificate genetic.

Aceasta editie a Organic Fest este dedicata produselor naturale de ingrijire si infrumusetare. Cei care vor trece sambata si duminica pe la Teatrul National de Opereta Ion Dacian vor avea ocazia sa cumpere produse cosmetice naturale, produse de ingrijire corporala, sisteme alternative pentru purificarea apei, precum si tratamente din plante medicinale.

La targ vei mai gasi si produse alimentare sanatoase, obiectele vestimentare din fibre ecologice, hainute pentru copii, produse de panificatie bio, cafeaua Fitness Coffee, sortimentele de miere din Delta Dunarii, dulciuri grecesti, prajituri de casa fara conservanti, cozonaci de casa, cafea naturala, ceaiuri din plante medicinale si multe altele. Targul este deschis in perioada 19 - 20 februarie, in intervalul orar 11.00 - 18.00.
 

Festin romanesc la Muzeul Taranului Roman
 

In acest weekend, la Muzeului National al Taranului Roman are loc targul de produse traditionale "Festin Romanesc". La targ vei gasi branzeturi din lapte de vaca, oaie si capra, preparate din carne de vita, de porc de Mangalita, de oaie, de gasca, de curcan, de pui sau de rata, dulceturi si zacusti, produse apicole ecologice si nu numai.

Mestesugarii au pregatit o multime de surprize, de la obiecte de ceramica la podoabe, pe care le puteti achizitiona, la preturi acceptabile, pentru toti cei pe care ii iubiti. Intrarea la targ este libera.
 

Targ vintage la Goblin
 

Sambata, 19 februarie, in clubul Goblin din centrul vechi al capitalei are loc un targ cu articole vintage. Aici ii vei intalni pe cei mai tari colectionari de piese vintage, dar si tineri designeri si creatiile lor unicat. La targ vei gasi haine si accesorii vintage, handmade si de designer. Vintage Session continua cu un After Party, tot la Goblin, in stil retro si plin de mister.

Iti amintesti de Agatha Christie ? Dar de Inspectorul Columbo? Ai acum ocazia sa iti aduci aminte de ei la "Crima pe Smardan 30", incepand cu ora 21.00. Targul incepe la ora 11.00, iar intrarea este libera.
 

Handmade Spring expo la Afi Palace Cotroceni
 

In perioada 11 februarie - 11 martie la AFI Palace Cotroceni are loc targul de primavara Handmade Spring Expo. Targul promoveaza produsele artizanale si handmade, valorificand riturile si traditiile romanesti din aceasta perioada de inceput de primavara. La targ vei cagi cadouri potrivite pentru sarbatorile primaverii: Dragobete, Martisor si 8 Martie.

Peste 30 de expozanti te asteapta cu o gama variata de articole lucrate manual, precum si martisoare originale, menite sa aduca primavara in sufletul dumneavoastra. Intrarea la targ este libera.
 

Targ in Parcul Crangasi
 

Tot in acest weekend, in parcul Crangasi din capitala are loc un targ cu produse de imbracaminte si incaltaminte produse in Romania. Aici vei gasi textile, confectii, pielarie, blana, marochinarie, articole pentru casa si multe alte obiecte. Intrarea la targ este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea