De prin lume adunate

#bucuresti #targuri #targuri bucuresti #targuri weekend

Targuri in acest weekend in Bucuresti

In acest weekend esti asteptat la o serie de targuri interesante unde vei gasi bunatati pentru toate gusturile. Fie ca esti in cautarea unui cadou, fie ca vrei sa te plimbi, la targuri vei gasi o atmosfera relaxanta.


Jewelry Design Fair la Galeria ArtXpert


Galeria ArtXpert si Scoala de Bijuterie Contemporana organizeaza prima editie a Jewelry Design Fair, un eveniment creat pentru iubitorii de bijuterie de autor . Evenimentul are loc in perioada 30 martie - 1 aprilie la sediul Galeriei ArtXpert.

Artisti, cumparatori sau simpli vizitatori vor avea posibilitatea sa interactioneze cu designerii si sa aiba contact cu bijuteriile expuse, dincolo de fotografii sau vitrine. Mai mult decat atat, in afara spatiului dedicat expozantilor, vor exista mici ateliere de lucru in care vizitatorii pot observa diferite tehnici din procesul de creare a bijuteriilor.


V for Vintage La Dolce Vita la Cafe Antipa


Cea de-a 8-a editie a targului V for Vintage aduce primavara si experienta La Dolce Vita. Sambata, 31 martie, Cafe Antipa gazduieste unul dintre cele mai asteptate targuri de moda si cultura vintage din Bucuresti.

Esti invitat sa iti petreci ziua la targ, intr-un tur al celor mai deosebite, delicate si excentrice produse, selectate cu ocazia imbobocirii pomilor din Bucuresti. Intrare este de 10 lei.


Iarmaroc: targul de odinioara la Muzeul Taranului Roman


intre 30 martie si 1 aprilie, esti asteptat la Iarmaroc, targul de odinioara, cu bunatati si obiecte lucrate in casa. Artisti si mesteri te vor imbia sa gusti din produse traditionale, realizate dupa metode ecologice sau sa admiri obiectele mestesugite de ei sau sa probezi accesorii lucrate manual, in serie limitata sau chiar piese unicat.

Fie ca ai o pasiune pentru produsele care nu sunt fabricate industrial sau ca vrei sa gusti preparate proaspete, pregatite cu dragoste, cu siguranta vei gasi numeroase bunatati la iarmaroc. In cadrul targului vei gasi obiecte din piele, lemn, ii, tesaturi, oua incondeiate, lana, coliere, bijuterii, cercei, miere, turta dulce, prajituri, placinta, vin, branza si mezeluri.

Sambata si duminica vor avea loc ateliere de creatie, iar sambata va avea loc un concert cu formatia WeSinginColors. Intrarea la targ este libera.


Targul Expo Flowers & Garden


Cea de-a IV-a editie a Targului Expo Flowers & Garden are loc in Pavilionul C2 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo, in perioada 29 martie - 1 aprilie. Expo Flowers & Garden cuprinde workshop-uri, cursuri si ateliere de horticultura organica direct de la experti, oferind solutii practice si naturale pentru imbunatatirea mediului.

Din programul manifestarilor fac parte: workshop de ikebana, expozitie cu proiectele de diploma ale absolventilor de peisagistica si cursuri de aranjamente florale cu obtinerea unui certificat de participare.


Antique Market - Targ de obiecte de arta si antichitati


Antique Market isi doreste sa fie locul de intalnire atat al artistilor, cat si al iubitorilor de arta si al colectionarilor. La targ vei gasi piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, jucarii, vehicule de epoca si multe altele.


Targ de produse traditionale


In perioada 29 martie - 1 aprilie, pe Aleea Negustorilor are loc Targul de produse taditionale. Aici vei gasi carne, peste, paine si produse de panificatie, lapte, branzeturi, legume, fructe, miere si produse apicole, dar si produse de artizanat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea