De prin lume adunate

#targ #produse traditionale #handmade #vintage #cadouri #antichitati

Targuri in acest weekend in Bucuresti

In acest weekend, in Bucuresti se organizeaza o serie de targuri. La aceste targuri vei gasi produse traditionale romanesti, antichitati, cadouri, dar si articole handmade si vintage. Pentru aceasta vara torida vei gasi si cateva idei de articole vestimentare si materiale naturale.

 

I Love Handmade Bazaar la Palatul Voievodal Curtea Veche

 

In zilele de 26 si 27 iunie, la Palatul Voievodal Curtea Veche, in centrul istoric al Bucurestiului, langa Hanul lui Manuc, are loc un targ handmade. Aici vei gasi accesorii colorate, gentute de vara, decoratiuni dar si articole vestimentare potrivite pentru o vara torida. Intrarea la targ este gratuita.

 

Absolutely Fabulous, fashion&vintage fair in Club Pat

 

Sambata, 26 iunie, la Marul de Aur (fosta terasa PAT) de pe Calea Victoriei, are loc editia de vara a targului de fashion&vintage, Absolutely Fabulous. Organizat pentru pasionatii de moda si amatorii de haine vintage, evenimentul reuneste tineri designeri romani si magazine de gen. 

Intr-o zi de weekend nimic nu se compara cu o zi de shopping in aer liber, la un pahar de ceai cu gheata, intr-un spatiu care te va duce cu gandul la un picnic in orase exclusiviste. Si pentru ca un shopping nu ar fi fost de ajuns pentru a te simti fabulos, "Absolutely Fabulous Fair" te provoaca la "citit". Sub sloganul "Read and be Fabulous" se vor promova fotografiile in care tu vei fi cea care promoveaza cititul.

 

Targ cu produse din Maramures la MTR

 

Din 25 pana pe 27 iunie, la Muzeul Taranului Roman, mesteri maramureseni vor veni cu vase de lut, cu cergi de lana, cu straie populare si cu masti, cu impletituri din nuiele si cu obiecte din lemn. Nu vor lipsi nici mancarurile specifice, placinta si painea la cuptor sau muzicile din Maramures. Targul este deschis intre orele 10.00 - 18.00, iar intrarea este libera.

 

targul taranului roman la The ARK

 

La sfarsitul acestei saptamani, la The ARK, Bursa Marfurilor Creative are loc Targul Taranului, cu produse traditionale romanesti. Targul este deschis pentru cei care vor de-ale pamantului, pretuiesc produsele locale si stiu ce inseamna sa gusti si sa traiesti cultura Slow Food. Daca esti unul dintre acestia, este indicat sa dai o raita la Targul Taranului Roman. Targul este deschis la ARK Bursa Marfurilor, vis-a-vis de Piata de Flori Cosbuc, in strada Uranus colt cu Calea Rahovei.

 

Produse traditionale romanesti in Piata Matache

 

Un alt targ cu produse traditionale romanesti se desfasoara in Piata Matache din Bucuresti. La acest targ, gurmanzii se pot delecta cu produse bio romanesti si internationale, de la branzeturi, produse din carne pana la miere, dulciuri, tuica sau palinca. Tot la targ se gasesc si gemuri si dulceturi naturale si produse speciale pentru copii.

 

Targ de antichitati pe Soseaua Kiseleff

 

Targul de Antichitati aduce investirea in lucrul de calitate si accesul usor la produsele culturale si lucrarile autentice. Varietatea de obiecte vechi pe care le vei gasi la acest targ saptamanal include antichitati veritabile precum editii de colectie, fotografii din secolul al XIX-lea, piese de mic mobilier, tablouri, icoane, colectii de orologerie, monede, ilustrate, stampe, viniluri si placi de patefon si gramofon.

In cadrul fiecarei expozitii veti putea gasi peste 50 de colectionari din Brasov, Timisoara, Sf. Gheorghe, Buzau, Galati, Braila, Iasi si Bucuresti. Targul este deschis in perioada 25 - 27 iunie, intre orele 10.00 – 19.00, in alveola de pe Soseaua Kiseleff, iar accesul publicului este liber.

 

Targ de cadouri pe strada Lipscani

 

In acest weekend, pe strada Lipscani are loc un targ de cadouri. In cadrul targului vei putea gasi bijuterii, lumanari si sapunuri parfumate, artizanat, accesorii handmade, dar si cadouri personalizate. Chiar daca nu este nicio sarbatoare, le poti darui celor dragi un cadou care sa simbolizeze aprecierea sau afectiunea pe care le-o porti. La acest targ, accesul este gratuit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea