De prin lume adunate

#targ #cadouri #produse traditionale #bio #eco

Targuri in acest weekend in Bucuresti

La acest final de saptamana te asteapta cateva targuri cu antichitati, cadouri si produse traditionale romanesti si italienesti. La aceste targuri vei gasi idei de cadouri pentru cei dragi si preparate autentice romanesti, din toate zonele Romaniei.

 

 

Antique c’est chique  pe Soseaua Kiseleff

 

In acest weekend, pe Soseaua Kiseleff, are loc targul saptamanal de antichitati.  Aici vei gasi antichitati veritabile precum editii de colectie, fotografii din secolul al XIX-lea, piese de mic mobilier, tablouri, icoane, colectii de orologerie, monede, ilustrate, stampe, viniluri si placi de patefon si gramofon. Tot la targ ai ocazia sa te intalnesti cu peste 50 de colectionari din Brasov, Timisoara, Sf. Gheorghe, Buzau, Galati, Braila, Iasi si Bucuresti. Targul este deschis de vineri pana duminica, intre orele 10.00 - 19.00, iar accesul publicului este gratuit.

 

Targ de cadouri in Parcul Tineretului

 

In Parcul Tineretului din capitala, in zona Lumea Copiilor, se organizeaza in acest weekend un targ de cadouri. Aici vei gasi lumanari si sapunuri parfumate, bijuterii, accesorii handmade, decoratiuni, CD-uri si cadouri personalizate . Targul este deschis de vineri pana duminica, intre orele 10.00 - 19.00, iar accesul publicului este liber.

 

piata taraneasca la Palatul Copiilor

 

La acest final de saptamana, in parcarea Palatului Copilului din Parcul tineretului are loc un targ cu produse traditionale, naturale si ecologice. Aici vei gasi telemea de Sibiu, branzeturi de la Muscel, cascaval, preparate traditionale din carne de porc, vita, oaie, pastrama, carnati, palinca, miere, propolis si alte delicii. Pentru cei mici se gasesc produse speciale, precum prajituri si sucuri natuale. Pe langa produsele traditionale, la targ au loc si spectacole cu dansuri traditionale.

 

targul pentru o viata sanatoasa

 

La Palatul Sutu din capitala are loc o noua editie a targului pentru o viata sanatoasa unde vei gasi produse traditionale romanesti, miere, magiun, branza, produse din carne, ulei presat la rece, paine, ciocolata de casa, covrigi, turta dulce, cozonac, prajituri de casa, colac secuiesc original dar si vin, palinca, tuica si multe alte bunatati.  Toate produsele sunt bio si naturale. Targul este deschis intre orele 8.00 - 20.00, de vineri pana sambata.

Sursa foto : emaramures.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea