De prin lume adunate

#unde iesim #targ #targuri #produse traditionale #artizanat #handmade #cadouri #muzeul taranului roman #targul taranului roman

Targuri de weekend in Bucuresti

Si in acest weekend, organizatorii de targuri din Bucuresti vin cu o oferta irezistibila: cadouri, de artizanat si handmade, produse bio si naturale, cosmetice si romanesti din toate colturile tarii.
 

Targul Harmony Fair
 

Tendintele natural si bio se afirma la , care te asteapta sa-l vizitezi de sambata, 22 pana duminica, 23 mai la ARK Bursa Marfurilor, Uranus colt cu Calea Rahovei. Targul Harmony este evenimentul de referinta al sectorului bio si al consumului ecologic, etaland produse pentru o viata sanatoasa, din toate domeniile cotidianului: gastronomie si vinuri, sanatate, frumusete si forma, habitat armonios.

Ca de obicei, vizitatorii vor putea cumpara aici produse de marca, cosmetice sau alimentare, precum si suplimente nutritive, carti, cristalele si bijuteriile din cristale, produse bio pentru ingrijirea casei. Sambata, 22 mai, la orele 18.00, sunteti invitati la concertul de sustinut de grupul Nirmal Bhakti . A patra editie a Targului Harmony se va desfasura in cea mai recent renovata cladire de patrimoniu a Bucurestiului, fosta Bursa a Marfurilor denumita acum THE ARK, situata vis-a-vis de Piata de Flori Cosbuc.
 

Targul Taranului Roman
 

La Targul Taranului iti gasesti stare de bine. La acest targ vei gasi produse tradtionale romanesti, dar si produse bio, suplimente nutritive, cristale si produse natuale pentru o viat armonioasa. La Targul Taranului te intalnesti cu produsele traditionale, de mancare, comunitate si identitate. Targul are loc in acest weekend, incepand de sambata, 22 mai, pana duminica 23 mai. Targul Taranului se desfasoara vis-vis de Piata de flori Cosbuc, la ARK Bursa Marfurilor, in str.Uranus.
 

Targul de produse traditionale in Piata Matache


Producatorii traditionali din toate colturile tarii se aduna la sfarsitul acestei saptamani in Piata Matache, pentru a-ti aduce pe masa mancaruri alese. Timp de trei zile gurmanzii se vor putea delecta la Targul de produse traditionale cu branzeturi, preparate din carne, pastrama, carnati, paine traditionala si produse bio. la targ vei mai gasi si gemuri si dulciuri preparate in casa. Vor putea incerca tuica si palinca pregatite special pentru acest eveniment.
 

Targul "Mancam romaneste, Traim sanatos"
 

In perioada 21 – 23 mai, bucurestenii sunt invitati la a patra editie a Targului "Mancam romaneste, Traim sanatos", care are loc la Arenele Romane. Targul isi doreste sa promoveze producatorii traditionali de mancare romaneasca , venind astfel in sprijinul locuitorilor cu mancare sanatoasa si direct de la sursa.

Timp de trei zile, un numar de 50 de expozanti din Maramures, Oltenia, Muntenia, Dobrogea vor prezenta bucurestenilor oferta variata de la fructe, legume, patiserie, branzeturi pana la palinca sau vin. Targul este structurat pe trei sectiuni: o sectiune a producatorilor traditionali si bio, o sectiune de mestesug, demonstratii in olarit, tesut, mobilier de rachita, ceramica, cioplit in lemn, costume populare si o sectiune "Live romanian cooking", unde maestrii bucatari se vor intrece in demonstratii ale artei culinare romanesti, gratar, ceaun sau sarmale.
 

Targ de Antichitati Taranesti la MTR
 

De vineri, 21 mai pana duminica, 23 mai, intre orele 10:00 si 18:00, peste 40 de colectionari din toata tara vin la Muzeul Taranului Roman cu fel de fel de obiecte vechi, nelipsite din gospodaria taraneasca: icoane pe lemn si pe sticla, cruci, pristolnice, podoabe, ceramica, donite, vase din lemn, putinei, cauce, mobilier crestat, pictat - lazi de zestre, mese, scaune, blidare, lingurare, dulapuri, covoare, stergare, piese de costum popular, furci si roti de tors, fuse, vartelnite, felinare, ceasuri, candelabre, piulite si rasnite de alama. Veniti, vedeti, cautati, cumparati. Pretul unui bilet este de 4 lei integral si 2 lei redus, pentru elevi, studenti si pensionari.
 

Targ de artizanat si cadouri
 

In acest weekend, in Parcul Kiseleff are loc un targ de cadouri si artizanat. In cadrul targului vei putea gasi bijuterii, lumanari si sapunuri parfumate, artizanat, accesorii handmade, dar si cadouri personalizate . Chiar daca nu este nicio sarbatoare, le poti darui celor dragi un cadou care sa simbolizeze aprecierea sau afectiunea pe care le-o porti. La acest targ accesul este gratuit.

 

Targ de antichitati
 

In perioada 21 - 23 mai, pe strada Arthur Verona are loc un targ de antichitati. Targul de Antichitati aduce cu sine gustul in alegerea unui obiect, privirea atenta atunci cand selectam, investirea in lucrul de calitate si accesul usor la produsele culturale si lucrarile autentice. Varietatea de obiecte vechi pe care le vei gasi la acest targ saptamanal include antichitati veritabile precum editii de colectie, fotografii din secolul al XIX-lea, piese de mic mobilier, tablouri, icoane, colectii de orologerie, monede, ilustrate, stampe, viniluri si placi de patefon si gramofon. Accesul publicului este gratuit.
 

Cutezatoarele - Targ de haine si accesorii, vintage si handmade
 

Cutezatoarele te cheama la primul eveniment al anului in gradina cu ciresi si meri din strada Cobalcescu, numarul 17. Aflata intr-una dintre cele mai bine conservate zone ale Bucurestiului de altadata, colt cu Cismigiul, gradina Cutezatoarelor gazduieste un adevarat targ de haine si accesorii, vintage si handmade in aer liber. Aici gasesti volane fluturand printre frunze, ceasuri cu lant atarnand pe sub ciresi, dantele printre tufe de trandafiri, conduri la firul ierbii, posete iesite la picnic, limonada la discretie si multa voie buna. Targul are loc sambata, 22 mai, intre orele 11.00 - 19.00. Intrarea este de 5 lei si include o limonada.
 

Aer de carte la Palatul Cotroceni
 

Muzeul National Cotroceni targul de carte "Aer de carte...la Palat" si in acest weekend. La acest eveniment participa edituri de prestigiu din spatiul cultural romanesc, care ofera titluri si colectii din domenii precum istorie, istoria orasului Bucuresti, arta, civilizatie, memorialistica, filosofie, sociologie, arhitectura, muzeologie, restaurare. Editurile care vor participa la acest targ sunt Humanitas, Rao, Herald, Curtea Veche Publishing, Ad Libri, Casa Radio, ICR, Vremea, Paralela 45, Ars Docendi, Igloo, Corint, Niculescu, Art, Librariile Humanitas si Vivaldi.
 

Romania Interior Expo

 

Romania Interior Expo este prima expozitie profesionala internationala de decoratiuni interioare din Romania si se adreseaza celor pasionati de design si decoratiuni la moda. Piata produselor decoratiuni interioare este in crestere continua. Expozitia va avea loc la Baneasa Shopping City, cel mai modern mall din Bucuresti. La acest targ vei gasi mobilier pentru casa, textile de casa, decoratiuni si accesorii, bucatarii si accessorii, obiecte pentru decorarea mesei, corpuri de iluminat, covoare, carpete, parchet si multe alte accesorii pentru casa. Targul este deshis de joi, 20 mai, pana duminica, 23 mai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea