De prin lume adunate

# targuri de toamna #targuri bucuresti #targuri

Targuri de toamna in Bucuresti

In acest weekend, in Bucuresti au loc cateva targuri interesante, cu produse traditionale romanesti si produse din recoltele toamnei. Tot in acest weekend poti achizitiona bijuterii, haine si accesorii handmade si vintage.


Targul Jewelery Designer Pop Up Boutique


Primul magazin temporar de bijuterie contemporana din Romania isi deschide portile pentru 3 zile, de vineri pana duminica, intr-o cafenea sic. Designeri romani de bijuterie si accesorii prezenti la targ isi vor expune spre vanzare creatiile si mini colectii noi in premiera.

Designercraft.eu este primul spatiu cu vanzare online dedicat exclusiv bijuteriilor si accesoriilor semnate de designeri romani. Selectia disponibila online mizeaza pe o combinatie unica de lux accesibil si arta purtabila: creatii de autor contemporane, unicat sau serie mica, usor de purtat, cu o puternica nota de stil propriu.

Invitatul special al primei editii este designerul Kinga Varga. Culoarea si originalitatea definesc colectiile de tricotaje ale brandului Kinga Varga, care va completa mix-ul perfect dintre haina si accesoriu. Intrarea la targ este libera.


Targul "Pimp my closet" cu haine si accesorii vintage


Creatii vestimentare spectaculoase in stil vintage, accesorii si piese handmade, bijuterii fantezie si tinute minimaliste semnate de designeri romani iti vor da ocazia sa iti improspatezi dulapul cu articole al caror stil este un cocktail intre estetica strazii si un glamour creativ si sofisticat.

Targul de haine si accesorii noi si vintage, te asteapta duminica, Mora Champagne Bar, pe strada Paris.


Bogatii din cosul toamnei


Centrul Comercial Sun Plaza se transforma in perioada 11 - 14 octombrie intr-un colt de toamna imbelsugat. Targul "Bogatii din cosul toamnei" este un eveniment dedicat pamantului, bucuriei strangerii recoltei, bogatiei etnografice, folclorice si gastronomice.

La targ te intampina traditii romanesti, podoabe din zona Transilvaniei, tesaturi din panza si piese de port popular, ateliere de ceramica, precum si bucate traditionale.

Nu vor lipsi platourile pline de preparate romanesti, produsele lactate si din carne, produsele de panificatie si uleiurile naturale, placintele, cozonacii si prajiturile.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea