De prin lume adunate

#sarbatoare #targuri #evenimente #evenimente bucuresti #sfanta maria mica

Targuri de Sfanta Maria Mica in Bucuresti

De Sfanta Maria Mica, sarbatoare care are loc pe 8 septembrie, in Bucuresti au loc mai multe targuri de unde poti achizitiona cadouri pentru cei dragi. La Muzeul Satului si Muzeul Taranului Roman vei gasi produse traditionale romanesti si numeroase bunatati.

Mestesug si traditie la Muzeul Taranului Roman

Oale, icoane, tesaturi, placinte, mobilier taranesc, chimire, fluiere, kurtos kalacs, miere, catrinte, turta dulce, tuica, copaite, suc de mere, fote, palinca, cozonaci, magiun, dulceturi, linguri de lemn si multe alte bunatati le vei gasi la targul organizat la Muzeul Taranului Roman de Sfanta Maria.

Tot la targ vei gasi si mancare traditionala din Bihor, pregatita de familia Chise. Tot in cadrul targului vor avea loc si demonstratii de tesatorie, icoane si obiecte din metal.

Targ de Sfanta Maria la Muzeul Satului

In zilele de 8 si 9 septembrie Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti gazduieste traditionalul "Targ de Sfanta Maria". Targul marcheaza sfarsitul verii si al vacantelor si inceputul activitatilor dedicate toamnei si pregatirii iernii. Oaspetii vor asista la un program care cuprinde demonstratii mestesugaresti, expozitii de icoane realizate de mesteri iconari consacrati si lansari de albume de pictura.

Momentele muzicale religioase vor fi sustinute de Grupul de muzica bizantina Anton Pann al Patriarhiei Romane, nelipsite fiind cantecele populare si instrumentale, in timp ce Teatrul Tandarica ii aduce la targ pe Vasilache si Marioara, iar Compania Civic Art il trimite pe Nenea Iancu la sosea.

Nu in ultimul rand, vizitatorii au parte de produse de gastronomie traditionala, placinte, miere, dulceturi, cozonaci si turta dulce.

Wellness Show la Romaero Baneasa

Wellness Show se desfasoara intr-o locatie spatioasa si accesibila, situata in zona business a Bucurestiului, un spatiu expozitional care ofera multiple avantaje expozantilor si vizitatorilor.

In perioada 7 - 9 septembrie, iubitorii sportului si ai stilului de viata sanatos sunt asteptati la Romaero Baneasa, pentru a vizita a doua editie a Wellness Show, expozitia internationala dedicata producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de echipamente, produse si servicii din domeniile fitness, wellness, spa, nutritie, frumusete si ingrijire corporala.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea