De prin lume adunate

#timp liber #targuri #evenimente #targuri iulie bucuresti #evenimnete bucuresti

Targuri de iulie in Bucuresti

Luna iulie aduce in Bucuresti numeroase targuri handmade, vintage si cu produse traditionale romanesti. La targuri vei gasi obiecte si accesorii unicat, haine ideale pentru sezonul cald, dar si bunatati din toate colturile tarii.

Green Fair la Green Hours

In aceste frumoase zile de vara, artistii si artizanii te asteapta in Gradina Green Hours, sa iti prezinte obiecte mestesugite cu talent. In atmosfera boema, bijuterii, obiecte decorative, haine si accesorii unicat vor fi etalate spre bucuria ochiului si placerea sufletului.

Unele dintre ele, chiar ti se vor potrivi si le poti lua acasa. Targul are loc sambata si duminica, 7 - 8 iulie, intre orele 10.00 -18.00, in curtea de la Green Hours.

Targ de Sfantul Ilie la Muzeul Taranului Roman

De vineri, 20 iulie, pana duminica, 22 iulie, de dimineata pana dupa-amiaza tarziu, esti asteptat la Targul de Sfantul Ilie, de la Muzeul Taranului Roman. Te asteapta peste 100 de mesteri populari si producatori traditionali dar si tineri artizani handmade si anticari.

Vei regasi reprezentata fiecare provincie geografica cu traditiile mestesugaresti dar si culinare, cu port traditional si mai ales oameni. Tesatoare, fierari, olari, cioplitori, lingurari, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari, blanari, gospodine si gospodari vor veni la targ cu diverse bunatati.

De aici poti cumpara dulceturi, siropuri si cofeturi, miere si produse apicole, cozonaci si placinte, ierburi aromatice, branzeturi si produse din carne pregatite dupa retete cu traditie, suc de mere dar si palinci si vinuri, turta dulce, covrigi si alte dulcegarii.

La Brocante in Vintage Pub

La mijlocul lunii lui Cuptor, in zilele de 14 si 15 iulie, targul La Brocante continua in Centrul Vechi cu noi reprize de shopping, accesorii vintage si handmade, toate pregatite pentru garderoba ta din aceasta vara. Locul surprizelor pregatite de designeri va fi Vintage Pub, pe strada Smardan, la numarul 43. Targul va fi deschis vizitatorilor in acest weekend, intre orele 12:00 si 20:00.

Amosfera in care vizitatoarele targului vor fi primite de catre expozanti va fi una exotica, speciala, tema aleasa fiind Havana Style. Vet regasi astfel parfumul, muzica si starea acestui loc special, in centrul Bucurestiului, la cumparaturi. La Brocante este locul unde hainele vorbesc vintage. Intrarea la targ este libera.

Targ cu produse traditionale la Agronomie

La targ vei gasi produse traditionale din Maramures, Bucovina, Oltenia, Moldova, Muntenia, Ardeal, Banat. Te vei bucura de preparate inedite precum painea la test, pastrav prajit cu mamaliguta si mujdei cu leustean, lapte de soia, iaurt din lapte de soia sau sarmalute maramuresene cu pasat.

La editia din acest weekend a targului vei mai gasi si carnati ciobanesti si vanatoresti afumati, costita, slaninuta, pastrama, cotlet haiducesc, piept de curcan si de pui afumat, jigou de berbecut, muschiulet de porc afumat sau toba de casa.

Pe langa aceste produse, la targ vei gasi si lactate proaspete, ciuperci, prajituri de casa si produse apicole.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea