De prin lume adunate

#bucuresti #targ #targuri #craciun

Targuri de Craciun in acest weekend in Bucuresti

In ultimul weekend inainte de Craciun, in Bucuresti au loc numeroase targuri de cadouri. Aici vei gasi o ofera diversificata, de la decoratiuni, dulciuri si produse traditionale, pana la bijuterii si obiecte vestimentare.


Vine Mosul in Obor


Targurile de Craciun sunt o modalitate incantatoare de a da startul sarbatorilor de iarna. Negustorii vand dulciuri, ciocolata, prajituri, bomboane, iar muzica de Craciun innobileaza atmosfera pregatirilor de sarbatoare.

In acest an Parcul Obor se anima cu zeci de casute de lemn, impodobite, unde mesterii populari si producatorii va astepta cu minunate decoratiuni de sarbatoare si produse traditionale.

"Vine Mosul in Obor" este un targ de Craciun cu zeci de artisti populari, cu obiecte de artizanat unice, lucrate manual, ceramica, arta populara, pictura, bijuterii, haine si multe, multe altele. Este locul potrivit pentru a gasi cadoul perfect si articole de sezon pentru casa si familia ta.


Targ de cadouri de Craciun la Palatul Sutu


Pentru ca mai avem putin si Mos Craciun ne va bate la usa, pentru ca deja orasul este in haine de sarbatoare si pentru ca bradul asteapta cuminte sa fie impodobit, esti asteptat pe 17 - 18 decembrie, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti pentru cadouri unicat de sarbatori.

Mesele artistilor prezenti la targ vor fi incarcate cu accesorii si decoratiuni pentru brad si pentru masa de Craciun, cu coronite frumos impodobite si lumanari de sarbatoare, dar si cu coliere si cercei ca sa infrumuseteze tinutele la petrecerile de Craciuni si Anul Nou .


Fashion Elves


Pe data de 17 decembrie, Style Fest debuteaza cu editia targului de haine, accesorii si cadouri, Fashion Elves. Targul reuneste atat designeri vestimentari consacrati, cat si tineri aflati in plina ascesiune. Evenimentul are loc sub luminile boeme ale Planters Cafe. Intrarea este libera, sambata, intre orele 11.00 - 20.00.


Marche de Noel


Marche de Noel pregateste un rasfat de final de an, la care reuneste cei mai talentati designeri si artisti. Un amalgam de bijuterii de autor, colectii vestimentare, decoratiuni, podoabe pentru brad si obiecte de arta pot fi gasite la Marche de Noel.

Cea de-a treia editie a Targului pregateste si multe surprize pentru vizitatori. Intrarea este de 10 lei. Pentru a participa la targ, trebuie sa porti ceva rosu.


Green Fair de Craciun


Artistii de la Green Hours pun la cale Green Fair, varianta de iarna, pentru a-i oferi un ajutor lui Mos Craciun. Plini de elan, spiridusii Green Fair stau la caldura sobei pregatiti sa taie si sa coasa tot felul de obiecte frumoase numai bune de dat cadou.


Targ si Atelier de Craciun


SKA (Spatiul Kultural Alternativ) de pe Str. Maria Rosetti nr. 33 te asteapta cu haine handmade, fie ele creatii vestimentare originale sau tricouri personalizate, cu caciulite tricotate numai bune pentru infruntat iarna de afara, cu accesorii cochete si dantelate pentru nopti speciale, cu genti si gentute, cu vase ceramice arse incet in cuptor, cu prajituri homemade si cu decoratiuni si ornamente handmade pentru Craciun.

In ambele zile de targ, intre 14:00 si 18:00 vor avea loc ateliere de ornamente handmade, unde poti invata sa-ti faci propriile decoratiuni pentru brad sau poti veni cu globurile vechi de plastic. Sambata seara de la ora 20.00 va avea loc un concert Backstage Hero si 747.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea