De prin lume adunate

#italia #traditional #produse #targul taranului

Targul Taranului Roman la Bursa Marfurilor Creative

Grupul de Initiativa radu anton roman si Asociatia Prietenii Muzeului Taranului Roman organizeaza la Bursa Marfurilor Creative din Rahova, targul taranului Roman. Evenimentul incepe pe 14 martie de la ora 11.00.
In curtea unei cladiri de patrimoniu, conceputa de arhitectul italian Giulio Magni, sunteti asteptati cu salamuri produse in regiuni ale Italiei, de la nord la sud, din Piemontul de Nord pana in Sardinia, aperitive din regiunea Calabria, pecorino din Sicilia. Acestora li se adauga Produse traditionale romanesti aduse de catre micii producatori de la Fundata, Crit, Talmacel, Sulita, Lunca de Jos, Palanca sau Brusturoasa.
Targul Taranului
este un loc in care producatorii de produse traditionale din mai multe regiuni ale tarii sau din state membre ale Uniunii Europene se vor intalni cu publicul. De-a lungul anului 2009 vor povesti de unde vin, unde traiesc, cum isi fac produsele si care sunt retetele traditionale pe care inca le mai folosesc.
targul taranului roman
aduce in Bucuresti produse traditionale, prezentate direct de producatori si organizeaza frecvent evenimente menite sa sustina pastrarea traditiilor romanesti. Prin locatiile alese, organizatorii si-au propus sa atraga atentia asupra unor spatii publice din Bucuresti cazute in uitare sau prea putin valorificate prin evenimente urbane.
Programul de vizitare al targului este intre orele 11-17 samabata si 8-14 duminica. Targul se desfasoara la ARK - Bursa Marfurilor Creative, in Calea Rahovei, vis-a-vis de Piata de Flori Cosbus. Se ajunge cu tramvaiul 32, de la Piata Unirii pana la Piata George Cosbuc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea