De prin lume adunate

# good wine #targ #vin

Targul international de vinuri Good Wine

A cincea editie a Targului International de vinuri Goodwine are loc in perioada 11 - 13 martie, la World Trade Plaza din Bucuresti.

Targul GoodWine reuneste producatori, distribuitori si importatori de vinuri premium din Romania, dar si producatori din strainatate. Vinurile prezentate la GoodWine provin din Romania, Franta, Italia, Bulgaria, Spania, Australia, Argentina, Africa de Sud, California.

La targ vei gasi vinuri produse de Cotnari, Vinarte, Serve, Crama Oprisor, Winero, Crama Girboiu, Vie Vin Vanju Mare, Casa de Vinuri Husi, Domeniile Ostrov , Vinexpert, Heinrig Distribution, Vinuri Argentina sau Bodegas Vicente Gandia.

Pe toata durata targului, Master of Ceremony va fi cunoscutul degustator si scriitor, Catalin Paduraru. Ca si la editiile precedente, in spatiul dedicat show-urilor gastronomice, scoli de bucatari si restaurante renumite vor gati preparate care sa se asorteze cu vinurile prezentate in targ.

Targul va fi deschis vizitatorilor dupa urmatorul program:

vineri, 11 martie 2011 , intre orele 12.00 – 19.00
sambata, 12 martie 2011, intre orele 10.00 – 19.00
duminica, 13 martie 2011, intre orele 10.00 – 16.00.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea