De prin lume adunate

#targuri #craciun #muzee #evenimente

Targul de Craciun de la Geologie

Institutul Geologic al Romaniei, cu sprijinul Muzeului National de Geologie, va invita in perioada 18 – 20 decembrie 2009 la “ Targul de Craciun ”, expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale si pietre semipretioase .

Muzeul National de Geologie isi propune ca la aceasta editie a Targului de Craciun sa vina in intampinarea vizitatorilor cu o gama cat mai variata de piese, provenite atat din Romania cat si din cele mai indepartate colturi ale lumii: Brazilia, Chile, SUA, Canada, Maroc, Egipt, Madagascar, India, Australia, care pot reprezenta in egala masura pretioase si atractive cadouri pentru cei dragi.

Din expozitie nu vor lipsi florile de mina, elementele de decoratiuni interioare si obiectele ornamentale si de podoabe din minerale si roci: piramide, sfere, obeliscuri, miniaturi de animale, coliere si cercei, inele si bratari, pandantive si brose. Vor fi expuse spre vanzare un numar mare de piese unicat alaturi de nepretuitele flori de mina .

Colectionarii Asociatiei Mineralogilor, Paleontologilor si Gemologilor Amatori din Romania vor fi prezenti pentru a furniza celor interesati, informatii despre stabilizarea campului energetic, purificarea prin cristaloterapie si proprietatile esantioanelor expuse.

Taxa de acces este de 7 lei integral si 4 lei redus, iar programul de vizitare este intre orele 10:00 – 18:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea