De prin lume adunate

#targuri #craciun #handmade #evenimente #bijuterii

Targul de Cadouri Tara lu' Mos Craciun

Sarbatoarea Craciunului are o incarcatura speciala pentru fiecare dintre noi, care rezoneaza adanc cu perioada copilariei noastre. Cu totii dorim sa intram in spiritul magic al sarbatorilor de iarna si sa apreciem cu intensitate maxima fiecare moment din, poate, cea mai frumoasa perioada a anului ca atunci cand eram copii.

Exista cateva trucuri pentru a capata acea stare de armonie si de acord cu magia proiectata de venirea Craciunului. Targul de Cadouri Tara lu’ Mos Craciun are loc in perioada 15 - 20 decembrie 2009 la palatul copiilor si are menirea de a recrea atmosfera magica a Craciunului prin prezenta tuturor ingredientelor necesare pentru o sarbatoare reusita.

Grupurile de colindatori se vor perinda rand pe rand pentru a incanta audienta, zonele interactive vor asigura distractia celor mici prin diverse activitati dedicate lor precum facepainting-ul si modelatul baloanelor, iar miile de cadouri ce asteapta sa fie achizitionate pentru cei dragi te vor intampina cu o varietate demna de Sacul Mosului. Obiecte handmade, jucarii, decoratiuni specifice Craciunului, produse cosmetice si de intretinere corporala , produse adresate copiilor sunt doar cateva dintre cadourile ce te asteapta in Tara lu' Mos Craciun.

Si pentru ca valoarea fundamentala a Craciunului este guvernata de placerea de a darui, vizitatorii targului vor avea ocazia sa ajute prin mici donatii o cauza special aleasa si bine reprezentata in cadrul acestui eveniment.

Tara lu' Mos Craciun nu este doar un targ clasic de cadouri, ci o stare de spirit . Paseste pe Taramul Mosului, un spatiu special creat pentru ca tu sa poti impartasi atmosfera magica a Craciunului cu cei dragi si te asteapta intre 15 – 20 decembrie 2009 la Palatul Copiilor din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea