De prin lume adunate

#targ #craciun #handmade #cadouri

Targul cadourilor de sub brad

My Christmas Tree, targul cadourilor de sub brad, este un targ de cadouri de Craciun care are loc in zilele de 18 si 19 decembrie la Embassy .

Organizatorii s-au gandit ca trebuie sa iti cumpari cadourile de Craciun dintr-un loc rafinat, care inspira, cu oameni care iti zambesc si au timp sa iti recomande cele mai frumoase suprize pentru cei dragi.

Fuga prin mall-uri, de unde, in general, nu ai de ales decat dintre aceleasi produse de serie, de cele mai multe ori lipsite de originalitate, este aproape un chin. De aceea, My Christmas Tree Targul cadourilor de sub brad li s-a parut cea mai buna idee.

La targul My Christmas Tree vei gasi multe daruri pentru copii, machete auto , trenulete din lemn, plus minunate cutiute muzicale pictate manual. Pentru pasionati, la targ vei gasi si aparate foto sic. Succes vei avea in fata prietenilor si cu butonii neobisnuiti cu ceas, cu busole sau cu fructe.

La targ vei mai gasi si sapunuri si cosmetice, cizme, bijuteriii, tricouri pictate, decoratiuni de Craciun realizate manual si multe alte minunatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea