De prin lume adunate

#targ #targuri #evenimente #targuri de paste #evenimente bucuresti

Targul Cadourilor de Paste la Sala Dalles

Primavara si-a intrat in drepturi si deja ne-a vrajit cu prospetimea si vitalitatea ei. Cuprinsi de aceasta stare, incepem sa ne pregatim pentru cea mai importanta sarbatoare a anului, Pastele.

Targ de Paste la Sala Dalles

Ca in fiecare an, pe 7 aprilie, Galeria Dalles isi deschide portile pentru a primi cum se cuvine traditiile si mestesugurile romanesti specifice sarbatorii.

Aceasta editie a Targului de Paste aduce un numar mare de expozanti din cele mai diverse domenii. Mesterii populari vor dezvalui vizitatorilor secretul incondeierii oualelor, al icoanelor pictate pe piatra, lemn sau sticla.

Spiritul sarbatorii Pastelui va fi redat si de obiectele din ceramica sau de cele cioplite in lemn, a aranjamentelor si decoratiunilor specifice.

La targ esti asteptat cu pasca si cozonaci irezistibili care abunda in nuca si cacao dar si delicatese din ciocolata belgiana cu condimente, lavanda, menta, lamaita, lemn dulce, coriandru sau ciocolata artizanala creata special pentru Pasti.

Cei mici se vor bucura de iepurasii din turta dulce sau de casutele si ouale din ciocolata. Din 7 si pana pe 14 aprilie esti asteptat in fiecare zi, intre orele 10:00 si 20:00, la targul de Paste. Intrarea la targ este libera.

Boutique des femmes la Grand Cafe Van Gogh

In apropierea sarbatorilor de Paste esti invitat la cel mai chic targ pentru femei, "Boutique des femmes". Targul este o imbinare intre momente de relaxare si discutii la o cafea cu prietenele, cu ocazia de a cumpara produse de calitate, multe dintre ele unicate.

Vizitatoarele isi vor putea alege dintre sutele de accesorii si bijuterii expuse, articole de vestimentatie, produse de infrumusetare si intretinere, genti si posete, cat si multe altele, dedicate femeilor. Accesul la targ este gratuit.

Gifts for girls la Militari Shopping

In perioada 6 - 14 aprilie, esti asteptat la o noua editie a targului "Gifts For Girls", care se va desfasura in interiorul galeriei comerciale Auchan Militari.

Aici vizitatoarele isi vor putea alege si face cadou unele dintre sutele de accesorii expuse, bijuterii, articole de vestimentatie, produse de infrumusetare si intretinere, dar si multe alte produse destinate femeilor. Accesul la targ este gratuit.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea