De prin lume adunate

#targ #cadouri #craciun #sala dalles

Targul Cadourilor de Craciun la Sala Dalles

In perioada 2 - 24 decembrie , Sala organizeza Targul Cadourilor de Craciun. de trei saptamani, vizitatorii targului vor avea ocazia sa aleaga, pentru cei dragi, .

Globuri de sticla pictate manual de artisti din Romania si Olanda, cosuri de cadouri si decoratiuni specifice din flori si plante naturale, tablouri realizate din reclame si postere vintage, ceramica pictata manual, carti, muzica si film sunt doar cateva dintre atractiile targului.

Pentru aceasta editie, organizatorii Targului Cadourilor de Craciun de la Galeria Dalles propun vizitatorilor si participarea la un proiect special, organizat in scop caritabil : “Stele pentru viitor”.

Asociatia Romana de Pachwork ofera un quilt traditional, realizat din sute de petice, care va fi expus in cafeneaua de la Dalles.

Toti vizitatorii vor avea sansa sa castige aceasta lucrare, cumparand bilete de participare la tombola organizata in acest scop.

Tragerea la sorti va avea loc in data de la ora 12.00 iar castigatorul va fi anuntat pe -ul galeriei Dalles.

Targul Cadourilor de Craciun de la Dalles este deschis in perioada 2-24 decembrie, intre orele 10.00 si 20.00. Intrarea este gratuita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea