De prin lume adunate

#city mall #targuri de craciun #cadouri #sarbatoare #mos craciun #tombola #premii #donatie #copii

Targ de cadouri de Craciun la City Mall

In decembrie, toate drumurile duc la oferta variata de magazine, restaurante, cafenele si divertisment vizitatorii au parte si de un cadouri si suveniruri, "Impreuna de Craciun".

Pentru a intregi atmosfera magica a sarbatorilor, centrul comercial a fost decorat cu mii de luminite si globuri iar Mos Craciun a fost invitat sa interactioneze cu toti cei care trec pragul in City Mall !

"Impreuna de Craciun" la City Mall

In perioada 1-23 decembrie in City Mall are loc in premiera targul de cadouri si suveniruri "Impreuna de Craciun". La parter si la etajul al doilea, vor fi amplasate 14 standuri care vor comercializa produse specifice de Craciun, de la turta dulce pana la decoratiuni, ornamente sau alte cadouri care pot fi oferite familiei si prietenilor.

Pentru a intregi atmosfera magica de Craciun in centrul comercial City Mall vor fi invitate aproape zilnic coruri de copii pentru a canta colinde in jurul bradului. Nu va lipsi nici Mos Craciun care impreuna cu spiridusii lui vor imparti bomboane copiilor.

Tombola de Craciun la City Mall

Mecanismul este simplu:

  • Pentru orice cumparaturi in valoare de peste 150 Ron ii vom rasplati pe clientii nostri cu 2000 de premii instant la Roata Norocului, insemnand 2000 de cadouri specifice Craciunului
  • In plus, acestia trebuie sa se prezinte cu bonul fiscal la info pointul special amenajat la parter si completeze un talon pe care il vor introduce in urna.
  • Marea extragere va avea loc in data de 23 decembrie iar castigatorii ii vom anunta telefonic .

Premiile tombolei sunt oferite de:

City Mall: 100 de vouchere pentru shopping in valoare de  100 Ron fiecare
Christian Tour : 2 excursii la Istambul
Primavara:  20 de cosuri de cumparaturi pentru Craciun
Euro Mall: 10 MP4 Playere
Sprider Stores: 20 de vouchere de shopping in valoare de 50 Ron fiecare
Vodafone: 10 telefoane mobile cu cartele prepaid si 10 cartele telefonice

Doneaza o jucarie pentru un zambet de copil

In perioada 1 - 23 decembrie doneaza si tu o jucarie pentru spatiile de joaca din spitalul marie curie. Impreuna ajutam si aducem zambetul pe fetele copiilor. Deschide-ti inima si gandeste-te la cei mai putin norocosi decat tine. 

O campanie demarata de City Mall impreuna cu Asociatia Inima Copiilor. La parterul centrului nostru comercial vom amplasa o urna unde oricine poate dona o jucarie noua pentru spatiile de joaca din Spitalul Marie Curie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea