De prin lume adunate

#bijuterii #targ bucuresti #targ de bijuterii #targ weekend

Targ de bijuterii in acest weekend in Bucuresti

In perioada 3 - 4 noiembrie, in Bucuresti, la Sala Dalles are loc editia de toamna a targului Autor, targ de bijuterie contemporana.

In primul weekend al lunii noiembrie, targul de bijuterie aduce laolalta un numar record de designeri romani, peste 40, care iti vor dezvalui cele mai noi creatii si tendintele anului 2013 in materie de bijuterii!

La acest targ vei gasi bijuterii autentice create si realizate de tineri designeri si concepute pentru pasionatii de obiecte frumoase. In plus, aceste bijuterii reprezinta un cadou minunat pentru cei dragi.

Printre tinerii designeri care isi vor expune colectiile de bijuterii la Sala Dalles se numara Ana Wagner, Adina Marin, Alexandru Lupu, Alin Teglas, Alina Bancila, Lady Magpie, Noha Nicolescu, Odette Lupu, Ostra Berdo, Raluca Buzura, Romana Topescu sau Ovidiu Sbancu.

La targul Autor vei gasi coliere, inele, bratari si multe alte obiecte extravagante, care duc la alt nivel conexiunea dintre bijuterie si corpul uman.

Pretul unui bilet de intrare la targ este de 10 lei.


Sursa foto: dacianadax.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea