De prin lume adunate

#unde iesim #cafenea #tandem cafe #cafea #ceai #muzica

Tandem Cafe - totul incepe cu o cafea in tandem

Vineri seara. Frig, zapada si aglomeratie pe stradutele din Centrul Vechi al Bucurestiului. Dupa mai multe zeci de minute de inotat prin zapada, am ajuns in final intr-un loc cald si primitor, numai bun pentru o mica barfa cu prietenele.

Tandem Cafe este o cafenea nou deschisa in peisajul bucurestean. Poate ca ai auzit de vremurile de altadata, ale unui Bucuresti cosmopolit, cand oamenii mergeau la film pe celebrul "Bulevard al cinematografelor" si  serveau o bere la Gambrinus si apoi se plimbau in parcul Cismigiu. Ei bine, pe acelasi bulevard s-a deschis Tandem Cafe, o cafenea care isi doreste sa reinvie atmosfera Bucurestiului de altadata si a serilor in care iesim la o cafea sau o baurtura aromata, cu multi prieteni alaturi, sau doar cu persoana iubita.

 

Cafenea de insipratie interbelica

 

Atmosfera este placuta, linistita, numai buna pentru discutii intime, dar si pentru reuniuni mai largi. Spatiul este generos, cafeneaua finnd dispusa pe doua niveluri, parter si eraj. Mobilierul este sobru, cu masute din lemn masiv si fotolii si canapele confortabile, din piele, in culori neutre, precum alb, negru sau rosu. Peretii sunt decorati cu tablouri abstracte, cu rame realizate din vechi ziare ce ofera un aer interbelic spatiului. Peretii sunt vopsiti in tonuri calde de bej si maro, iar lumina difuza creeza o atmosfera intima si placuta. In cafenea exista si numeroase locuri de unde te poti aproviziona cu diverse reviste sau ziare.

Tandem Cafe combina conceptul de cafenea cu cel de club si organizare de evenimente si ofera celor care ii pasesc pragul posibilitatea de a alege intre a savura o cafea aromata in spatiul de jos, intr-o atmosfera boema sau de a se distra pana in zori la petrecerile care se organizeaza in spatiul de la etaj.

 

Ce comandam la Tandem Cafe

 

La Tamdem Cafe meniul este generos si poti gasi diverse sortimente de cafea, ceaiuri, ciocolata calda, bauturi alcoolice pe baza de cafea, bere, vinuri, sucuri si bauturi racoritoare, tarii, cocktailuri alcoolice si nonalcoolice, energizante, dar si cateva gustari precum croissantele cu ciocolata sau vanilie. La Tandem poti incerca si narghileaua cu arome de pepene galben, menta, cirese, caramel sau vanilie.

Daca ajungi in Tandem dupa ce ai mers prin zapada si frig, noi iti recomandam ciocolata calda Tandem, in doua culori, cu ciocolata cu lapte si ciocolata alba, cu frisca. Este cu adevarat delicioasa, consistenta, aproape ca un desert. Cred ca este cea mai buna ciocolata calda pe care am baut-o in ultima vreme.

Daca te intrebi care sunt preturile la Tandem, ei bine, vei avea o surpriza foarte placuta. Chiar daca este situata in buricul capitalei, cafeneaua practica niste preturi foarte bune. Astfel, pentru bunatatea de ciocolata calda in doua culori (foarte mare) vei scoate din buzunar 15 lei, un espresso este 6 lei, produsele pe baza de cafea cu alcool sunt 12 lei, iar cele fara alcool 8 lei, berile sunt 7-10 lei, vinurile 14-33 lei, sucurile 6 lei, bauturile alcoolice sunt 6-11 lei, cocktailurile alcoolice 13 lei, cele fara alcool 10 lei.

 

Ce mai facem in Tandem?

 

Tandem Cafe organizeaza numeroase evenimente si fiecare zi este unica, cu un program special. Cafeneaua a venit si cu un concept nou: speed-dating.

Ai mai vazut cu siguranta in filme cum se procedeaza. Speed - dating este un fel de "agatat-viteza" sau "agatat organizat". Timp de doua ore vei avea cate o intalnire cu 10, 20 de posibili parteneri sau partenere. Ai cinci minute cu fiecare, sa va cunoasteti, sa intrebi si sa raspunzi ce-ti trece prin cap. Impresiile le vei scrie intr-un formular special. Vei nota persoana care ti-a placut, iar la final organizatorii vor anunta cuplurile compatibile sau ale caror alegeri au coincis.

Dupa cum spuneam mai sus, in fiecare seara a saptamanii este program special. In zilele de luni ai parte de jazz, blues si folk, martea este ziua rock ballads in timpul zilei si Rock&Roll, pe timpul noptii. Miercurea este ziua cu Good Music (old&new hits), joi te distrezi cu Pop&Dance Party chiar inainte de weekend, vineri weekendul incepe cu Old Time Greatest Hits, sambata da startul petrecerilor, iar in ziua de duminica te relaxezi cu muzica ambientala si intrumentala.

 

Unde se afla Tandem Cafe

 

Tandem Cafe se afla pe strada Brezoianu , la numarul 12, in apropiere de parcul Cismigiu. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0725.826.336.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea