De prin lume adunate

#valentines day #dulciuri #targ dulciuri #dulciuri decadente

Sweet Fest - targul cu dulciuri decadente de Valentine's Day

In perioada 8-10 februarie, in prag de Valentine's Day, la Hanul lui Manuc are loc Sweet Fest, un targ cu dulciuri sofisticate. Aflat la a patra editie, targul ii asteapta pe amatorii de dulciuri cu produse homemade, ideale pentru o cina speciala in doi.

Vizitatorii targului au ocazia sa cumpere si sa deguste praline belgiene, prajituri de casa, prajituri maramuresene, specialitati internationale, ciocolata cu diverse condimente, briose, clatite, miere de albine si cozonaci.

In plus, cei prezenti se pot incalzi cu ceai si vin fierbinte cu scortisoara si pot incerca zeci de sortimente de cafea prajita si macinata pe loc, sucuri si esente naturale.


Ateliere de preparare a ciocolatei pentru indragostiti

In cadrul targului Sweet Fest, va avea loc si un atelier la care participantii vor invata sa prepare ciocolata cu portocale, scortisoara, vanilie si piper. Un maestru crepier va dezvalui si cateva dintre secretele prepararii celor mai bune clatite frantuzesti.

Targul are loc de vineri (8 februarie), pana duminica (10 februarie), si este deschis intre orele 10.00 - 19.00. Intrarea este libera. Hanul lui Manuc se afla pe strada Franceza, la numarul 62.


Sursa foto: zambetsisanatate.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea