De prin lume adunate

#evenimente #city mall #martisor #primavara #cadouri

Surprize de martisor la City Mall

In saptamana 1-8 martie, toate doamnele vor fi rasfatate la City Mall . Mall-ul ofera gratuit sesiuni de machiaj artistic si coafuri realizate de un profesionisti.

In luna  martie, doamnele se vor putea bucura si de sfaturi legate de ingrijirea tenului si chiar de recomandarea unor produse specifice. La parterul City Mall, in fata magazinului Hondos Center vor fi amplasate o serie de standuri unde vor fi facute demonstratii de make-up si hair-styling. Vor fi amplasate si standuri de machiaj de la Shiseido, Deborah, Seventeen plus standuri de parfumuri, Escada, unde se vor face sesiuni de spraying.

Brandul Home & COOK va prezenta publicului o noua tehnologie de aranjare a parului cu ajutorul unei perii rotative de la Rowenta . In plus cei de la Dolce Gusto vor face si ei demonstratii  si sampling cu cafea.

Mai mult decat atat, designerul Liliana Turoiu Udrea va crea o insula de fashion in cadrul careia isi va prezenta cele mai noi creatii si tendinte.

Pentru o atmosfera palcuta si relaxanta, shoppingul si petrecerea timpului liber la City Mall vor fi acompaniate de ritmurile trupei Cortez, care va sustine un concert live pe data de 6 martie, de la ora 19.00.

 

Weekend-ul juniorilor

 

Clubul de Excelenta este un eveniment dedicat celor mici si se va desfasura in zilele de 6 si 24 martie, intre orele 16:00 si 18:00si  respectiv 18:00-20:00. Toti copiii vor putea participa la atelierele de creatie care vor avea ca tema principala crearea de felicitari si cadouri pentru Ziua Mamei. Nu vor lipsi nici animatorii de la Petrecerea din Cutie care vor face face-painting si vor imparti baloane modelate.

 

"De Paste, cumperi si castigi" la City Mall

 

In perioada 8 martie-1 aprilie, la City Mall se va desfasura o campanie de consumator pentru a rasplati clientii fideli. Premiile in valoare de 6000 de lei sunt oferite de City Mall si constau in vouchere de shopping care pot fi folosite numai in cadrul magazinelor din centrul comercial.

 

Mecanismul este simplu:

 

- Clientii City Mall care fac cumparaturi in valoare de peste 50 Ron trebuie sa se prezinte cu bonul fiscal la info point
- Pentru a intra in cursa premiilor clientii trebuie sa completeze un talon cu datele personale.

Marea extragere va avea loc la inceputul lunii aprilie iar castigatorii vor fi anuntati telefonic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea