De prin lume adunate

#piesa de teatru #marius_manole #teatru #lia bugnar #o piesa desantata

Super-comedia “O piesa desantata”, sfarsit perfect pentru o vara fierbinte

Sfarsitul verii aduce iubitorilor de teatru doua reprezentatii ale unei piese-fenoment, o comedie care va va binedispune. "O piesa desantata" are o distributie de exceptie: Marius Manole, Lia Bugnar, Ilinca Manolache, Radu Iacoban si Andrei Hutuleac. 

Spectacolul de teatru “O piesă deşănţată” va avea loc pe 24 și 31 august la Godot Café, din Centrul Istoric al Capitalei, strada Blănari nr 14. Textul deosebit de actual al spectacolului a fost scris de Lia Bugnar, pe care o vedem şi pe scenă împreună cu actorii Ilinca Manolache, Marius Manole, Radu Iacoban şi Andrei Huţuleac. 

Lia Bugnar – actriţă de teatru şi film, scriitoare şi, din când în când, regizoare (exclusiv a pieselor sale), se poate lăuda nu numai cu o lungă listă de producţii de succes, ci şi cu o impresionantă colecţie personală de prieteni talentaţi, pe care şi-i alătură pe scenă.

Este şi cazul acestei „piese deşănţate”, al cărei subiect, deşi localizat în spaţiul contemporan autohton, poate fi universal valabil: prima întâlnire a două cupluri de swingeri. Situaţiile nu sunt neapărat răsturnate, ci decurg imprevizibil, iar surprizele ţâşnesc aproape în acelaşi ritm cu al replicilor comice. Aparent, e piesa în care toate personajele sunt pozitive – mărturiseşte autoarea.

Faptul că ajung să se certe, să se bată şi să se împuşte ne surprinde la fiecare repetiţie. „Şi pe noi” – am putea adăuga… Căci nimeni nu pare a fi mai paşnic decât Ela (Lia Bugnar), o arhitectă sigură pe sine, pe înfăţişarea şi farmecele sale, dar şi pe dragostea soţului Mihu (Radu Iacoban), traducător timid, candid şi sufletist, colecţionar de timbre, dominat de femeile din viaţa sa (mamă şi nevastă). La fel de paşnici par a fi şi Niki (Marius Manole), tip dintr-o bucată, genul sportiv-sociabil, cu glume mai mult sau mai puţin reuşite la purtător, dar şi soţia lui, Mira (Ilinca Manolache), tânără naivă, cu pretenţii de bombă sexy.

Dar, ca în orice piesă care se respectă, nimeni nu e chiar ceea ce pare a fi, după cum nici seara presupus deşănţată nu va continua în acelaşi fel. Apariţia unui musafir neaşteptat (Andrei Huţuleac) detonează cursul „firesc” al acţiunii, iar lucrurile o iau razna. (Maria Zărnescu, Yorick.ro).

Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor prealabile la numerele de telefon: 021 31 61 682 / 0736 414 244 zilnic, între orele 12:00 și 19:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea