De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #festival #summer well #summer well 2012

Summer Well 2012 la Buftea

Intre 11 si 12 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea are loc cea de-a doua editie a festivalului Summer Well. Evenimentul se transforma intr-o frumoasa traditie pentru iubitorii de muzica buna si festivaluri. Daca anul trecut Interpol, The Wombats, Plan B si Noissetes au tinut capul de afis al "festivalului ca o vacanta", Summer Well 2012 se anunta cel putin la fel de incitant.

Printre trupele care vor concerta la Summer Well se numara Hurts, Patrick Wolf, The Vaccines sau Glasvegas.

Program Summer Well 2012:

11 august 2012:

Hurts
Patrick Wolf
The Asteroids Galaxy Tour
Wolf Gang
Citizens!

12 august 2012:

The Stone Roses
The Vaccines
Glasvegas
The Big Pink
Zulu Winter.

Sumer Well 2012 va pastra structura festivalului de anul trecut: 10 trupe care vor canta timp de 2 zile pe scena principala, intr-un spatiu in care cei care impartasesc aceleasi pasiuni se pot intalni si se pot bucura de concerte, documentare si multe surprize.

Si anul acesta, concursul "I'm with the BAND" ofera sansa participantilor de a fi alaturi de trupa preferata, in backstage si pe tot parcursul concertului.

Portile se vor deschide la ora 15 in fiecare zi de festival. Pe langa cele aproape 10 ore de muzica live, Summer Well va reveni cu noi zone de entertainment, precum si cu extinderea zonelor de food si de relaxare.

Summer Well la Domeniul Stirbey

Domeniul Stirbey se afla la Buftea, la 15 km de Bucuresti. Domeniul este una dintre cele mai frumoase locatii din jurul Bucurestiului si s-a dovedit a fi locatia perfecta pentru festival. Domeniul Stirbey este un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de catre familiile boieresti care l-au locuit de-a lungul ultimelor doua secole - Stirbei si Bibescu.

Zona principala a festivalului va fi Peluza Centrala, acolo unde va fi amplasata scena principala a festivalului. In jurul lacului interior vor exista terase si zone de relaxare, iar pe malul lacului Buftea vom avea din nou Sunset Cafe. Zona "food court" se va extinde si noi zone de activitati indoor si outdoor vor fi dezvoltate in sala Regina Maria si in Palatul Stirbey.

Cei interesati pot cumpara abonamente valabile pentru ambele zile ale festivalului la pretul de 129 lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea