De prin lume adunate

#mihai flamaropol #balet #bucuresti #turneu #stelele moscovei pe gheata #patinaj

"Stelele Moscovei pe gheata" la Bucuresti

Centrul International Antidrog si Pentru Drepturile Omului, (CIADO), Asociatia Nationala a Caselor de Cultura ale Sindicatelor (ANCCSR), Asociatia Culturala "Dracula" si Federatia Romana de Hochei pe Gheata, sub patronajul direct al Organizatiei EURAD (Europe Against Drugs) au placerea sa va prezinte turneul national cu spectacolul patinatorilor rusi, campioni europeni, olimpici si mondiali, Stelele Moscovei pe gheata.

Turneul face parte din proiectul national de multiculturalitate si multilingvism, "Arta contra Drog 2009".
Turneul incepe in data de 27 februarie la Miercurea Ciuc, pe patinoarul acoperit "Vakar Lajos".

Pe 1 martie, spectacolul "Stelele Moscovei pe Gheata" ajunge la Bucuresti. Reprezentatia va avea loc pe gheata patinoarului " Mihai Flamaropol ", din cadrul complexului sportiv "Lia Manoliu". Patinatorii rusi ajung la Galati pe data de 2 martie, iar pe 3 martie, Braila este ultima locatie a turneului.

Spectacolul prezentat de campionii rusi are doua parti. In prima parte vom urmarii o transpunere pe gheata a baletului "Lacul Lebdelor", iar in partea a doua patinatorii rusi ne vor demonstra valoarea lor intr-o spectaculoasa "Gala a Campionilor". Pe gheata vor evolua 33 de patinatori .

Biletele pentru spectacolul din Bucuresti au fost puse in vanzare si au urmatoarele preturi:

Cat. I 150 Lei
Cat. II 100 Lei
Cat. III 70 Lei

Pentru Bucuresti, biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, bucuresti , Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, statiile de metrou Unirii 2, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, bilet.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.

Despre "Stelele Moscovei pe Gheata"

"Ceea ce ne bucura cel mai mult este sa patinam pentru fanii nostri. Caldura si aprecierea din partea publicului nostru ne inspira in permanenta".

Din anul 1986, stelele moscovei pe gheata incanta audienta cu superbe spectacole de patinaj pentru fanii de toate varstele, realizate cu campioni olimpici, mondiali si europeni.

Compania "Stelele Moscovei pe Gheata" a fost infintata de celebrul patinator rus Igor Bobrin, un adevarat maestru al ghetii, unul dintre cei mai inovatori artisti ai patinajului artistic mondial, rege al patinajului acrobatic si performer in renumitele spectacole profesioniste de patinaj: "Cowboy", "Paganini" si "Invisible Partner".

La un an dupa ce a infintat compania, Bobrin a reusit sa ii aduca alaturi de el si pe campionii olimpici Natalya (Natasha) Bestemayanova (ea este si sotia lui Bobrin) si partenerul pe gheata al acesteia Andrey Bukin. Impreuna cu ei, Bobrin a reusit sa adune in jurul sau foarte multe valori ale patinajului mondial si sa puna in scena zeci de spectacole de succes, cu care a colindat lumea in lung si in lat.

In afara starurilor, permanent angajate de companie, in turnee li se alatura si alti invitati de marca, cum ar fi: Elena Valova, Aleander Vasilijev, Irina Vorobjeva, Igor Lisovsky, Larisa Selezneva, Oleg Makarov, Marina Yeltsova, Andrey Bushukov, Marina Pestova, Marat Akbarov, Oksana Kazakova, Artur Dmitriev, Vladimir Kotin, Alexey Urmanov, Andrey Vlashchenko si Kira Ivanova

Participa la concursul nostru si afla pe 23 februarie daca mergi sa ii vezi pe celebrii patinatori rusi in "Stelele Moscovei pe Gheata".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea