De prin lume adunate

#despre noi #album Stefan Orfescu #stefan orfescu #lansare album

Stefan Orfescu lanseaza primul album!

Stefan Orfescu are o experienta de peste 20 de ani in lumea muzicii, insa abia acum lanseaza primul sau album, intitulat "Despre noi".  Stefan, lucreaza la acest album inca din 2002. Pe el sunt incluse 11 piese compuse de artist, textele fiind inspirate din viata lui.

"Pe acesta l-am scris mai mult cu sufletul, decat cu mintea, neurmarind "combinații matematice" sau nu stiu ce trenduri. Este vorba despre "noi2", indragostiti, in diverse ipostaze ale vietii de cuplu. Cred insa ca multa lume se va regasi in situațiile desprinse din textele cantecelor", spune autorul.

Vechiul si noul sunt mixate cu usurinta pe proaspatul material, parte dintre piesele de pe album fiind scrise prin anii 2002 - 2003, iar cateva fiind chiar foarte recente. De asemenea, albumul se bucura de aportul mai multor muzicieni cunoscuti, prieteni ai artistului, care au contribuit la aranjamente, voci si diverse instrumente inregistrate. Printre acestia, Alexandra Ungureanu care, fermecata de muzica artistului, si-a daruit minunata voce pe cateva dintre melodii.

"Este un album plin de emotie, care va ajunge cu siguranta la sufletul multora, prin sinceritatea si simplitatea cu care a fost realizat. Sunt incantata sa fiu parte din acest act artistic", declara Alexandra Ungureanu.

Asulta aici doua dintre pisele incluse pe album!

VISURILE MELE – Stefan Orfescu

STAI – Stefan Orfescu

Fanii genului sunt asteptati la lansarea albumului pe 30 noiembrie, de la orele 20.00, in clubul Spice (intrarea libera). Concertul de lansare va fi prezentat live, cu trupa. Alaturi de Stefan Orfescu vor participa artistii cu care a colaborat la acest proiect – Alexandra Ungureanu, Marian Niculae (trupa Haiducii) etc.

Stefan Orfescu, cantautor, chitarist, absolvent al Conservatorului din Bucuresti, a cantat si colaborat cu Mircea Rusu Band, Paula Seling, Nadine Parlament, Leo Iorga si Schimbul 3, Alexandra Ungureanu, Maria Radu, Amadeus, Claudia Pavel (Cream). Activeaza in prezent atat ca instrumentist, cat si ca vocal, in trupa Avenue, care a cantat in deschidere la Scorpions si Paul Gilbert (Mr. Big).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea