De prin lume adunate

#hobby #film #cartoon network #benzi desenate #star wars

Star Wars: The Clone Wars: O batalie cum n-ai mai vazut

Star Wars: The Clone Wars – Sezonul 2 este mai mare, mai indraznet si mai intens ca niciodata. Numai la Cartoon Network vei putea viziona un episod nou in fiecare joi de la ora 20:00. Sanse minime. O fortareata indestructibila. O batalie cum n-ai mai vazut! In Star Wars: The Clone Wars de joi, 6 mai, la ora 20:00.

TM & © 2010 Lucasfilm Ltd. All rights reserved.

"Aterizarea in Point Rain" este prima parte a unei aventuri in care Anakin, Ashoka si Ki-Adi-Mundi conduc o misiune menita sa distruga o fabrica de androizi care fusese reconstruita pe Geonosis. Dar totul merge rau, iar planurile se dau peste cap in momentul in care navele Republicii sunt atacate de Separatisti.

Navele se prabusesc si echipajele se despart. Anakin si Ki-Adi-Mundi se lupta cu timpul, in incercarea de a-si indeplini misiunea inainte ca fabrica sa inceapa productia. In acelasi timp, trebuie sa infrunte si trupele potrivnice, capcane mortale si un teren neiertator.

Producatorii spun ca acest episod a ridicat standardele genului: "serialul se imbunatateste constant, spune regizorul Dave Filoni . In primul sezon n-am fi putut crea o lupta atat de mare, dar invatam pe parcurs si este minunat sa putem realiza ceva atat de spectaculos si ambitios".

Pentru a crea acest episod cu adevarat deosebit, Filoni si echipa au apelat la o tehnica numita previzualizare . Folosita initial de George Lucas in trilogia sa, tehnica permite regizorilor sa vada scenele inainte ca acestea sa fie filmate – sau, in cazul de fata, inainte sa fie animate. Previzualizarea se realizeaza cu ajutorul computerului, iar regizorii au posibilitatea sa lucreze intr-un mediu 3D, controland actiunea si ritmul si conferind imaginii o profunzime cinematografica.

"George Lucas si-a dorit ca actiunea din Aterizarea in Point Rain sa fie intensa si similara cu cea dintr-un film de actiune despre asaltul de pe plaja Omaha", spune Brian Kalin O’Connell, regizorul episodului.

"Pentru a da acea nota de intensitate maxima, a fost nevoie sa avem un fundal complet populat. Acest episod a fost o mare provocare pentru studiourile noastre si va sta marturie asupra a ceea ce am reusit sa realizam in al doilea sezon dinl Star Wars: The Clone Wars. George ne-a provocat sa facem ceva maret si nu se-a lasat pana ce nu am realizat un episod care a ridicat stacheta seriei. Aterizarea la Point Rain a fost o experienta plina de provocari, dar suntem foarte multumiti de rezultat. Este actiune pura, non-stop, si speram ca fanii vor fi multumiti".

 

Castiga figurine Star Wars: The Clone Wars

 

Acasa.ro si Cartoon Network te invita sa participi la concurs. Star Wars: The Clone Wars revine la Cartoon Network. Tot ceea ce a fost palpitant si nemaiintalnit in prima serie a Star Wars: The Clone Wars se transforma in ceva si mai bun, pentru ca a doua serie a inceput deja. Batalii inversunate, comploturi complexe si animatii de ultima ora ridica stacheta mai sus ca niciodata in noul sezon Star Wars.

Participa la concurs si poti castiga sase premii pe saptamana. In fiecare saptamana vei castiga sase figurine originale Star Wars: The Clone Wars, oferite de Hasbro Romania.

Pentru a putea concura va trebui sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro:

Daca ai fi in misiune si te-ai pierde de echipa ta, ce ai face?

Argumenteaza-ti opinia!

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Va fi premiat cel mai interesant si original raspuns!

Concursul se desfasoara in perioada 30 aprilie - 6 mai. Castigatorii vor fi anuntati in data de 7 mai, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea